Dekorasyon tutkunu kadınlar, bu haberi mutlaka okuyun !

Dekorasyon tutkunu kadınlar, bu haberi mutlaka okuyun !
Güncelleme:

Evinizin içini de dışını da kişiselleştirebilirsiniz...

Ev dekorasyonuna en fazla kafa yoran hatta ciddi oranda bütçe ayıran kim? sorusunu sorduğunuzda cevap; kadınlar oluyor. Baskı teknolojilerinde yaşanan gelişmeler inşaat ve mimarlık sektörünü de içine alan farklı bir noktaya geldi. Bu gelişme dekorasyon tutkunu kadınlara  da yeni bir alan yarattı. Örneğin; 5cm kalınlığında sert cisimlere baskı yapabilen yeni nesil geniş format baskı makinaları evdeki kapı ve cam gibi birçok malzemeye  fotoğraf basmanıza imkan tanıyor. PVC’ye baskı yapabilen bu makinalar sayesinde betonarme evinize ahşap görüntüsü verebilir, bir iki sezon sonra hayalini kurduğunuz bir tuğla eviniz olabilir. Hatta kendi çizdiğiniz bir resmi evinizin dış cephesine de uygulayabilirsiniz.

Baskı makinası deyince akla sadece matbaaların ve kopya merkezlerinin geldiği dönemlerin geride kaldığına dikkat çeken Lidya Grup’un Satış Direktörü Adem Öz “Dijital baskı teknolojilerinin hakimiyetinin her geçen gün arttığı günümüzde yeni teknolojilerin sunduğu çözümler de çeşitleniyor ve sektörler arası yeni iş kolları ve kullanım alanları yaratıyor. 4-7 Aralık tarihlerinde Fespa Eurasia’da sergileyeceğimiz Fujifilm’in yeni nesil baskı teknolojileri inşaat ve mimarlık sektörüne yeni bakış açıları getirecek” dedi.

Çocuğunuzun yaptığı resmi çalışma masasına basabilirsiniz!

Dayanıklılık süresi oldukça yüksek olan UV mürekkeplerle yapılan iç mekan ve dış mekan uygulamaları bina dış cephelerinden iç mimariye kadar farklı alanlarda yeni imkanlar yaratıyor. Uygulama alanlarına yönelik örnekleri çeşitlendiren Lidya Grup Satış Direktörü Öz “5cm kalınlığındaki cisimlere baskı yapabilen bu yeni nesil makinalar sayesinde çizdiğiniz bir resmi ahşap zemin üzerine basabilir ve tablo olarak kullanabilirsiniz. Çocuklarınızın çizdiği resimleri odalarındaki cam ya da ahşap masaya uygulayabilir,  her bir oda kapısını çektiğiniz fotoğraflarla sergiye dönüştürebilirsiniz” dedi.

Evinize bu yaz ahşap, gelecek yaz tuğla görüntüsü verebilirsiniz...

Bu uygulamalar iç mekanla da sınırlı değil. O hep hayalini kurduğunuz ahşap eve ulaşmak artık çok daha kolay. PVC dış cephe kaplamalarına baskı yapabilen makinalar sayesinde betonarme evinize ahşap görüntüsü verebilir, bir iki sezon sonra hayalini kurduğunuz bir tuğla eviniz olabilir.