Evinize değer katın !

Evinize değer katın !
Güncelleme:

Evinize bir bakışta birkaç değişiklik yapabilirsiniz.

 

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Evinizin değerini katlamak ve dışardan daha güzel gözükmesini istiyorsanız bu basit dekoratif  ve yapısal önerilere kulak verin.

1) Simetri bir insanın güzellik algısını inanılmaz düzeyde etkiler. Evinizin girişinde birbirinin aynısını 2 parça duruyorsa oyuna 1-0 önde başlıyorsunuz demektir. Simetrik girişler daha ağırlayıcı ve misafirperver gözükür.

2) Ev numaranızı aksesorize edin. Yapı marketlerden daha eğlenceli numaralar bulup kapınıza yapıştırın ve girişte mutlaka güzel bir bitki bulundurun.

3) Kendiniz yarattığınız bir eşyayı veya işi girişe koyun, bu sayede evinize orjinallik katarsınız. Her insan eğer isterse üretir. Sizin de kendi becerinizle yapabileceğiniz dekoratif eşyalar mutlaka vardır.

4) Evinize doğa, yeşil ve çiçek olmalı. Sizin evinizde yeteri kadar topraklı bitki var mı?

5) Size özel bir bahçeniz veya apartmanın dahi bahçesi varsa buradaki çimlerin sürekli kısaltılması evin bulunduğu alana apayrı temiz pak bir hava katacaktır.

6) Eviniz müstakil ise dış cepheyi tazyikli su ile yıkayın, yeni boyanmış gibi olur.

7) Yeriniz var ise apartmanın veya evin girişine açık renkte tahta çit koymak mekana sıcaklık ve katma değer katacaktır.

8) Eski kapınızı boyayın.

9) Evdeki ışıklandırmanın yarattığı atmosferi iyi sezin ve gereken önlemi alın. Soğuk renkte mavi ışıklar gözü yorar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.