Evinize renk katacak mobilya seçenekleri

Evinize renk katacak mobilya seçenekleri
Güncelleme:

Klasik modellerden vazgeçemeyenler için siyah ve beyazın uyumuna özen gösteren yeni koleksiyonlar uygun fiyatlarla mağazalarda yer almaya başladı.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Yeni yılda yeni bir ev kurmak veya var olan eşyalarını değiştirmek isteyenler için ülkemizin en büyük mobilya firmalarından biri olan Bellona’nın 2013 yılında görücüye çıkartmış olduğu kanepe modellerinden bahsedeceğiz. Salon ve oturma odaları için vazgeçilmez eşyalar arasında yer alan kanepe takımları Bellona güvencesi ve kalitesi ile sizlere sunuluyor. Yeni yılda pek çok farklı modeli sizlere sunan Bellona markasının en popüler kanepe modellerini sizlere tanıtacak ve fikir vereceğiz.
“ Hayallerinizi Tasarladık “ sloganı ile yola çıkan ve 2013 kanepe ve oturma grubu takımlarını tanıtan Bellona firması, yeni yıl koleksiyonunda birbirinden farklı renklere yer verir iken aynı zamanda klasik renkleri de yeni modellerinde kullanmış. Klasik modellerden vazgeçemeyenler için siyah ve beyazın uyumuna özen gösteren Bellona markasının yeni yol koleksiyonları uygun fiyatlar ile mağazalarda yer almaya başladı.

Majör koltuk ve kanepe takımları ile yeni yılda oldukça iddialı olan Bellona markası, takımlarını üretir iken genellikle 1 3lü kanepe, 1 2li koltuk ve 2 tane de tekli koltuk bulunmakta. Yeni yılda ev dekorasyonlarını değiştirmek isteyenler için pek çok farklı renk çeşidini sunan Bellona, bu ürünlerine mağaza vitrinlerinde ilk günlerden ilgi çekti. Yeni yılda özellikle evlenecek ve yeni yuva kuracak olan çiftlerin ilgi gösterdikleri 2013 Bellona Kanepe takımı modellerine sizde göz gezdirebilir ve satın alabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.