Evinizin banyonusu spaya dönüştürün

Evinizin banyonusu spaya dönüştürün
Güncelleme:

Evdeki buharlı duşunuzda hayranlık verici ışık efektleri, en sevdiğiniz şarkılar ve kusursuz rahatlama...

Yeni GROHE SPA® F-digital Deluxe koleksiyonu, banyonuzu sadece size özel bir ev spasına dönüştürerek tüm duyularınızı harekete geçiren, sizi baştan çıkartan, hayran bırakan ve ilham veren bir deneyim olanağı veriyor. GROHE ünlü F-series duşları geliştirerek 2012 yılının sonbahar aylarından bu yana kullanıcılara üst düzey duşun tüm esnekliğini sunuyor.

GROHE SPA® F-digital Deluxe, aynı anda duşunuzu renk terapisi için renkli ışıkla, cildinizi temizlemek için hoş bir buharla ve en sevdiğiniz şarkılar ile dolduruyor. Sizi evde bekleyen bu sofistike rahatlama ve sıhhat vahası ile günün her anında duş yapmak artık çok daha keyifli. GROHE SPA® F-digital Deluxe hayatı dolu dolu yaşamak anlamına geliyor. Sabahları vücudunuza zindelik kazandırmaktan yoğun geçen bir günün ardından zihninizi rahatlatmaya kadar, tepe ve yan duşlar, aydınlatma ve sesin yanı sıra buhardan oluşan esnek seçimler ile geniş bir kişiselleştirilmiş kombinasyon yelpazesi oluşturulmasına imkan veriyor.

Tüm GROHE F-Series ürünlerinin iç mekan tasarımında esnekliği temsil etmesinde olduğu gibi, GROHE SPA® F-digital Deluxe modülleri de kişisel tercihleriniz doğrultusunda monte edilebiliyor. Apple iPod Touch 4G’nin takıldığı bir  dijital kontrol paneli, GROHE SPA® aplikasyonu kullanılarak tercih ettiğiniz renkte LED aydınlatma, müzik ve buhar yoğunluğu gibi tüm modül fonksiyonların kolay kontrolüne imkan veriyor.

Modern duşun yeni bir boyutu

Profesyonel banyo tasarımı için, şaşırtıcı ve ilgili çözümlerin de dahil edilmesi büyük önem taşıyor. GROHE bu amaçla yaşam kalitesini yükselten ve bireyselliğinizi ifade etmenize yardımcı olacak ürünler geliştiriyor. Tasarım ve montaj alternatiflerinde esneklik, çok yönlü fonksiyonellik ve en küçük ayrıntısına kadar tasarlanan maksimum konfor gibi özellikleri ile öne çıkan GROHE SPA® F-digital Deluxe, GROHE F-digital veya Grohtherm F’den ürünler ile birlikte, alışılmadık olanın tadını en üst düzeyde çıkartmanıza imkan veriyor.