Her evde aynı mobilya dönemi bitti!

Her evde aynı mobilya dönemi bitti!
Güncelleme:

Mobilya firmalarının ürettiği standart mobilyalar her eve girdikçe, evlerdeki mobilyalar birbirine benzer hale geldi.

Misafirliğe gittiğiniz bir evde sizin evinizdeki koltuk takımını görmek veya aynı yemek odası takımında yemek yemek artık alışıldık bir durum haline geldi.

Özellikle de tv ünitesi, zigon sehpa ve fiskos takımları gibi fabrikasyon ürünler artık her yerde görülmeye başlandı. Yaşam mekânlarını sıradanlaştıran fabrikasyon mobilyalardan son yıllarda önemli bir kaçış var. Artık tüketiciler sıradışı ve kimsede olmayan mobilya ve dekorasyon ürünlerini tercih ediyor. Böylece kullanıcılar sadece kendilerine özel ve içlerinden gelen dekorları tercih ediyor.

Farklı ve yaratıcı çözümler ile özgün yaşam mekânları tasarlayan iç mimar ve dekoratifler artık kişiye özel mekân tasarımlarının peşinde. Son yıllarda modern, klasik ve avangarde olarak gruplandırılmış dekorasyon kalıplarının dışına çıkılıyor. Her ne kadar Osmanlı yaşam tarzını konu alan tv dizilerinin etkisi ile klasik mobilya ve dekorasyon unsurlarına ilgi artsa da artık aynı mekânda klasik ve modern tasarımların kombinasyonuna rastlayabiliyoruz.

Tüketiciler artık firmaların standart ürünlerinden çok kendi hayalindeki yaşam mekanını tasarlamak istiyor. Bunun için de fabrikasyon üretim yapan büyük firmalardan ziyade, müşterisine uygun özgün tasarımlar sunan butik mobilya ve dekorasyon firmalarına yöneliyorlar.

Klasik mobilya ve dekorasyon alanında önemli projelere imza atan Asortie Mobilya, "Kendi Mekânını Kendin Tasarla" projesi ile kullanıcıya mutlu olabileceği yaşam alanları tasarlıyor. Kullanıcı ile birlikte tasarlanan mekânlarda en baskın unsur müşterinin hayalindeki mekânı yaratmak. Asortie Mobilya, projede müşteri ile ortak hareket ediyor. Uzman iç mimar kadrosu ile projelendirme aşamasından, üretim aşamasına kadar ve son olarak da uygulama aşamasında müşteri ile birlikte hareket eden Asortie’nin dekorasyon aşamalarında müşteri her aşamada söz sahibi oluyor.

Tasarım, projelendirme, üretim ve uygulama aşamalarında söz sahibi olan kullanıcılar, hayallerindeki dekorasyonu yaptırmanın mutluluğunu da yaşıyor. Her aşamayı takip ettikleri ve üretici firma ile ortak hareket ettikleri için de istenmeyen bir sürpriz ile de karşılaşmıyorlar.