Küçük dokunuşlar, özel mekanlar

Küçük dokunuşlar, özel mekanlar
Güncelleme:

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, 2015 Sacho Kumaş, Halı ve Duvar Kağıdı Koleksiyonu’nu satışa sundu.

Lüks ve stil sahibi kumaşları ile tanınan Sahco markası, dünyanın dört bir yanında sofistike ortamların yaratıldığı en güzel evlerde, şatolarda, lüks yatlarda ve otellerde kullanılıyor. Bir odayı özel bir mekana çevirmek için gereken üç ögeyi, halı, kumaş ve duvar kağıdı olarak belirleyen Sacho, koleksiyonlarını, dekorasyonun bu önemli unsurlarını birbirlerini tamalayacak şekilde tasarlıyor. Sahco’nun 2015 koleksiyonunda; beş farklı konsept yer alıyor.

Desenleri ve özel dokuma teknikleriyle yıllar öncesine dair geleneklerin izlerini taşıyan Shangai Nights koleksiyonunda, Asya, özellikle Çin figürleri kullanılıyor. Koleksiyonda heyecan verici renkler ve çarpıcı desenler ön plana çıkıyor.

Into the Blue koleksiyonunda; mavinin tonlarını ve diğer renklerle kombinasyonlarını içeren doğal görünümlü modern kumaşlara yer veriliyor. Kullanılan ince desenler ve mavinin canlandırıcı tonları ile koleksiyon uzun yıllar kullanılabilecek nitelikte kumaşlardan oluşuyor.

Edizione Classica Prima koleksiyonunda ise; İtalyan dokunuşunun hissedildiği klasik tarzda, yüksek kalitede üretilmiş kumaşlar yer alıyor. Bu koleksiyonda Sahco’nun tarzını koruyan ipekli ve pamuklu kumaşların yanı sıra zengin kadife seçenekleri ve jakarlı kumaşlar da kullanılmış.

Chalet Luxe koleksiyonunda; kent evleri için tasarlanmış yüksek kalitede, şık ve rahatlatıcı kumaşlar dikkat çekiyor. Keten ve viskoz kumaşların öne çıktığı koleksiyonda mat ve parlak pek çok kadife seçeneği bulunuyor.

Samuray zırhlarından esinlenilerek yaratılan Reflection – Ulf Moritz özel koleksiyonunda metalik gölgeler, ayrıntılı jakarlı strüktürler ve sıradışı desenler dikkat çekiyor.

2015 duvar kağıdı koleksiyonunda, Sahco’nun kumaşlarıyla birlikte kullanılabilecek; klasik ve modern tarzda pek çok duvar kağıdı bulunuyor.

Tüm Sahco kumaş, halı, duvar kağıdı ve perde bağlarını Mozaik Metraj Levent mağazasında görebilirsiniz.