Mobilyalarda ''aşkın kırmızısı''

Mobilyalarda ''aşkın kırmızısı''
Güncelleme:

Sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz bu özel günde şık ve modern alanlar oluşturmanın vakti geldi...

Sertex\'in yemek odalarından oturma gruplarına kadar, birbirinden farklı alanlarda uygulanabilir döşemelik ürünleri de evinize şıklık katıyor. Özellikle kırmızı ve tonlarının kullanıldığı ürünler sevginizi yansıtıyor.

Birlikte vakit geçirilecek şık bir oturma grubu, pencerenin önünde evin atmosferine modern bir görünüm katacak berjerler ya da yemek odaları. Sertex yeni döşemelik ürünleriyle, Sevgililer Günü\'ne ve sevgilinize özel, beraber keyifli vakitler geçirebileceğiniz şık ve modern alanlar sunuyor. 

Sertex, Sevgililer Günü için hazırladığı özel deri, süet ve kumaş koleksiyonlarıyla oturma alanlarında tarzınıza uygun döşemelik ürünler sunuyor. Göz alıcı kırmızı ve tonlarının kullanıldığı koleksiyonlar, düz renklerle farklı desenleri bir araya getiriyor. Sertex, sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapmak ve evinizde şık bir köşe yaratmak için modern bir görünüm vaat ediyor.

Hızlı ve kolay uygulanabilen Sertex deri, süet ve kumaş ürünler ile her sezonun trendlerine uygun kaplama yapabilir, zevkinize göre kombinler gerçekleştirebilirsiniz. Sertex ürünlerini ve daha fazlasını görmek için en yakın Sertex bayisine mutlaka uğrayın.