Porland özgür ruhlar için tasarladı

Porland özgür ruhlar için tasarladı
Güncelleme:

Romantik, tutkulu ve mavinin serinleten etkisi ile içinizi ferahlatacak bir koleksiyon; Blue Passion...

Yılın trend renklerinden biri olan indigo, diğer bir adıyla kobalt ya da çivit mavisi ev dekorasyonunda özellikle beyaz ile kombine edilerek, 2014 yazına damgasını vuracak! Sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi bulunan bu özel renk, yazın keyifli anılarının bir parçası, sofranızın enerjisi, mutluluğu olacak…

Porland tasarım ekibi tarafından tasarlanan, Blue Passion, aynı renkte üç ayrı desenin bir araya geldiği kombinasyondan oluşmaktadır. Koleksiyonda mug, kâse gibi ürünlerde aynı ürüne üç desen alternatifi sunulmaktadır.

Yazın sıcak günlerinde gökyüzü ve okyanusların huzuru, sonsuzluğu içinde özgürlüğünüzü ilan edeceğiniz günlük yemek servisleri, kahvaltı, çay ve kahve ikramlarınız, tadına doyumsuz anılar biriktirecek.

Blue Passion, sofra üzeri ve pişirim porselen ürünleri ile banyo porselen ürünleri, cam bardaklar, masa örtüleri, mutfak, banyo tekstilinin yanı sıra ahşap dekoratif ürünlerle de zenginleştirildi.

Sert Porselen olarak üretilen Blue Passion serisi, 2014 yazının trend rengi ve modern desenleri ile porselenin zarif şıklığını sunuyor. Porland kalite güvencesi ve ayrıcalığı ile ister takım halinde isterseniz tek tek dilediğiniz parçalardan seçerek kendi takımınızı oluşturabileceğiniz ‘’Blue Passion’’ Porland mağazaları ve satış noktalarında sizleri bekliyor.