Sertex ile salonlar bahara hazırlanıyor

Sertex ile salonlar bahara hazırlanıyor
Güncelleme:

Sertex, bahar aylarında ev dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyenler için birbirinden şık çözümler sunuyor.

Sertex’in döşemelik Gioalla koleksiyonu, çizgili ve ekose desenleriyle oturma alanlarında moderni vintage ile buluşturuyor.

Bahar aylarıyla birlikte ev dekorasyonlarında değişim başlıyor. Oturma gruplarında farklı renk ve desenler kullararak evin atmosferini yenilemek isteyenler için Sertex Gioalla koleksiyonunu gözler önüne seriyor.
Sertex\'in yüzde 100 pamuklu olan Gioalla kalitesiyle geçmişin izlerini yaşam alanlarınıza taşıyor. Çizgili ve ekose desenleriyle farklı alternatifleri bir arada sunan Gioalla, sezonun öne çıkan koleksiyonları arasında yer alıyor.

Koleksiyon koltuk ve yastıklarda modern ya da klasik tarzlara uyum sağlıyor. Gioalla, yeşilden maviye, kremden kahve tonlarına birbirinden farklı renk seçeneklerini bir arada sunuyor. Bahçe mobilyalarından mutfak takımlarına kadar geniş kullanım yelpazesine sahip olan koleksiyon, oturma alanlarında şık çözümler sunuyor.

Evinde keyifle vakit geçiren ve evini sevenlerin tercihi Sertex\'in Gioalla koleksiyonu kolay temizlenebiliyor ve sağlığa zararlı maddeleri içermiyor. Evinize modern dokunuşlar yapmak için Sertex\'in hızlı ve kolay uygulanabilir döşemelik ürünlerine mutlaka göz atın.