Türkiye'de dekorasyonun yeni adresi

Türkiye'de dekorasyonun yeni adresi
Güncelleme:

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen alışveriş adreslerinden perabulvari.com, e-ticaret sektöründeki yükselişini sürdürüyor.

Dekorasyon, mobilya, sanat ve lezzet ürünleri gibi eve dair her şeyi aynı çatı altında buluşturan perabulvari.com Türkiye’de internet alışverişinin bir numaralı adreslerinden oldu. Sitede her gün yeni kampanyalar kısıtlı bir süre için yüzde 70’e varan indirim oranlarıyla sunuluyor. Hızlı ve güvenli bir şekilde kapınıza geliyor.

Ev, dekorasyon ve tasarıma dair binlerce seçkin ürünü ve gurme lezzetlerini aynı çatı altında buluşturan Türkiye’nin en çok ziyaret edilen alışveriş adreslerinden perabulvari.com, e-ticaret sektöründeki yükselişini sürdürürken, ziyaretçilerini sürprizlerle şaşırtmaya devam ediyor. Yeni ev kuranlar ve evinde her dönem farklılık yaratmak isteyenlerin adresi perabulvari.com ev dekorasyonu konusunda Türkiye’nin ve dünyanın pek çok ünlü markasını çok avantajlı fiyatlarla ve ilham veren stil önerileriyle birlikte ülkemizin dört bir yanına ulaştırıyor.

Eve Giden En Keyifli Yol: Perabulvari.com

Aksesuardan halıya, mutfak ürünlerinden aydınlatmaya, orijinal sanat eserlerinden tasarım objelere kadar birçok kategoride ürünü bulunduran perabulvari.com, ayrıca “Lezzet” bölümünde unutulmaz tatlara yer veriyor. “Eve Giden En Keyifli Yol” sloganıyla bir evin ihtiyacı olan her şeyin bulunabileceği bir alışveriş adresine dönüştüklerini belirten Pera Bulvarı’nın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızıl, kısa sürede bu sektörde zirveyi zorlayan yolculuklarını şöyle anlatıyor: “Bir evin ihtiyacı olan her şeyin bulunabileceği bir e-ticaret sitesiyiz. Faaliyete geçtiğimiz günden bugüne kadar üye sayımız yarım milyona yaklaştı. 4 bin adedin üzerinde kampanya ve 200 binin üzerinde yeni ürünle misafirlerimizi ağırlamayı sürdürüyoruz. Sitemize giren bir kişi bir evin ihtiyacı olan her şeyin en güzeline en kalitelisine en uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. Sitemizden alışveriş yapabilmek için üye olmak gerekiyor. Her kampanya ortalama 3 gün kalıyor ve ürünler yüzde 70’e varan indirimlerle ve sınırlı sayıda sunulduğu için de kısa sürede tükeniyor. Ürünleri direkt üreticiden tedarik ettiğimiz için bu cazip fırsatları sunabiliyoruz. Sitemizin tüm tasarım ve satın alma operasyonundan Amerikalı ortağımız Jason Graham sorumlu. Her ürünü adeta kendi evimize alıyor gibi özenle seçiyoruz.”

Bu semtin her sakini, gerçek zevk sahibi!

Amerika’da 15 yıl boyunca ev sektörünün en büyük markaları Pottery Barn ve Williams Sonoma’da çalışan Jason Graham artık tüm zamanını ve tutkusunu Pera Bulvarı müşterileri için harcıyor. “Evlerimiz bizim yuvamız, sevdiklerimizle paylaştığımız en özel alanlarımız” diyen Jason Graham her bir detay ile tek tek ilgilendiği perabulvari.com’un farkını ve ayrıcalığını şöyle anlatıyor: “Evimize bir ürün alırken daha uzun vadeli düşünüp, daha seçici oluyoruz. Örneğin evimizde uzun yıllar kullanacağımız bir mobilya yada halıyı seçmek kolay olmuyor.  Ancak bir uzmana danışmak da zor ve pahalı bir süreç. Biz sadece kaliteyi büyük indirimlerle sunmuyoruz. Aynı zamanda zevkli ve zamansız bir ev yaratabilmeniz için en doğru ürünleri sitemizde sunuyor ve kullanım önerileri de paylaşıyoruz.”

Ayrıca Pera Bulvarı’nda Ege’den Uzakdoğu mutfağına, Fransız’dan İtalyan mutfağına kadar dünya mutfağının farklı lezzetlerini uygun fiyatlarla bulabilir, yemek tarifleri videolarını izleyebilirsiniz.

Artık evinizi döşemek ve yenilemek çok kolay. perabulvari.com sitesini ziyaret etmeniz yeterli!