Boşansam mı boşanmasam mı ?

Boşansam mı boşanmasam mı ?
Güncelleme:

Kocanızla eskiden iyiyken şimdi anlaşamıyorsunuz ve ayrılmak istiyorsunuz. İyice düşündünüz mü?

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Kocanızdan boşanmakta karar veremiyorsanız bu 9 soruyu kendinize sorun ve verdiğiniz cevaplara göre kendinize yeni bir yön çizin.

1) İlişkide iki taraf da ayrılığı istiyorsa boşanma davası için başvurmadan önce 2-3 hafta birbirinize rahatça düşünebileceğiniz bir zaman dilimi verin ve bu süre esnasında onu ne kadar istediğinize karar verin.

2) Neden onunla mutsuz olduğunuzu kendinize sordunuz mu? Peki, sizce verdiğiniz cevaplar %100 dürüstçe verilmiş cevaplar mıydı?

3) Bu birliktelikte yaşadığınız sorunlar ilişkiye özel miydi yoksa daha önceki ilişkilerinizde buna benzer sorunlar yaşadım mı?

4) İçinde bulunuğunuz ilişkiyi kurtarmak için elinizden geleni yaptınız mı?

5) Onunla tanıştığınız günden bugüne olumlu yönde değiştiğinizi düşünüyor musunuz? Yoksa tam tersi bu birliktelik sizden götürdü mü bunu anlamalısınız.

6) Kocanızla aranızdaki anlaşmazlıklar için profesyönel yardım almaya ne kadar açıksınız? Bunun üzerine gitmek ister misiniz?

7) Ayrılığın çocukların hayatını nasıl etkileyeceğini etraflıca düşündünüz mü? Çocuklarınızın karekterini de göz önünde bulundurdunuz mu?

8) Boşanmanın ekonomik götürülerini iyi hesapladınız mı? Kendi ayaklarınız üzerinde durana kadar kendinize bir A-B planı yaptınız mı?

9) Eğer onu sadece ''ben daha iyisini bulurum amaan'' şeklinde düşüncelerle terk ederseniz ondan çok daha iyisini bulmak %100 garantisi olan birşey değildir, unutmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.