Çağteks gelinleri zarif, sade ve romantik

Çağteks gelinleri zarif, sade ve romantik
Güncelleme:

Çağteks Gelinlik, trendy çizgilerde hazırlanan 2015 koleksiyonu ile gelin adaylarının hayallerini süslüyor.

Özel gelinlik tasarımlarının, dünya modasını yansıtan çizgiler ve ince el emeği ile birleştiği Çağteks 2015 Gelinlik Koleksiyonu, sergilediği sadelik ve zarafetle gelin adaylarına büyülü bir dünyanın kapılarını açıyor. Royalty, Romantic, Glamour ve New Look temaları ile hazırlanan modeller farklı tarzlara hitap ediyor.

Şıklık ve zarafetin gelinlikteki temsilcisi Çağteks Gelinlik’in 2015 koleksiyonunda; Fransız danteller, şık ipek organzeler, uçuşan ipek tüller ile yaratılan romantik dokunuşlar öne çıkıyor. Dantel detayının sırtta, kollarda ve bedende kullanıldığı kreasyon, kadınsı çizgiyi gelin masumiyeti ile birleştiriyor. Özellikle uzun kuyruklu modeller gelinlere kendini prenses gibi hissettiriyor.

\"cagteks--3.jpg\"

Kristal taşların ışıltıları ile süslenmiş üstlerin, kabarık altlar ile tamamlandığı modeller, modern çizgileriyle gelin adayların cezbediyor. Çağteks Gelinlik’in koleksiyonunda her dönemin vazgeçilmezi kabarık gelinlikler gözde modeller arasında yer alıyor. Gelinlik renklerinde ise kırık beyaz ve ekru tonları hakimiyetini koruyor.

\"cagteks--5.jpg\"

Çağteks Gelinlik, 16-18 Ocak tarihleri arasındaki “Evlilik Dünyası” Evlilik Hazırlıkları Fuarı’na katılarak tanıttığı modelleri, Zeytinburnu’nda bulunan showroomda ağırladığı gelin adaylarının beğenisine sunuyor.