Çiftleri zorlayan o konuşmalar

Çiftleri zorlayan o konuşmalar
Güncelleme:

Bazen çiftler arasında anlaşma sağlanamayan durumlar olabilir. Bunların olmaması için siz bu 5 başlığı gündeme getirebilirsiniz.

 

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Her çift, hayatın belli dönemlerinde bir çeşit sınavdan geçer. İki kişi arasında biraz sıkıcı ama yapılması gerekli olan o konuşmaları 5 başlık altına topladık. Eğer siz de yeni bir evliliğin veya nişanın başındaysanız bunları bilmenizde yarar var:

1. Evlilikte kimin parayı kontrol edeceği ve kimin ödemeleri yapacağı belirlenmeli. Her iki taraf anlaşarak sınırlar çizilmelidir.

2. Çocuk yapacak mıyız? Yapacaksak ne zaman? Bu soruların cevabını bulup netleştirmeniz gerek olabilir…

3. Çocuk olur ise hangi dine mensup olacağı konusu çiftler arasında beklenmedik tartışmalara neden olur. Siz açık fikirli ve akılcı olmaya önem gösterin.

4. Tatilleri nerede geçireceğiniz önemli. Senede 1 kere tatile çıkabilmeyi başardıktan sonra rahatlayamayacağınız, koşuşturmaca içinde bir tatilin içinde kendinizi bulmayın.

5. Seks konusu aranızda şu anda belki sorun olmasa bile belli bir süre sonra ‘isteksizlik havası’ ortaya çıkabiliyor, bu normaldir. Bu gibi durumlarda bir evlilik terapistine de başvurabilirsiniz, ya da oturup sakince konuşabilirsiniz. Bazı çiftlerin ne kadar seks yapacakları konusunda önceden anlaştıkları görülen bir davranıştır.
 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.