Düğün öncesi gelinleri ferahlatan uygulama

Düğün öncesi gelinleri ferahlatan uygulama
Güncelleme:

Kilo vermek isteyen gelin ve damat adayları Cooltech ile forma giriyor.

Düğün mevsimi açılıyor, birbirinden güzel gelinler en güzel olmak için, damatlar ise en yakışıklı olmak için şıklık yarışına giriyor. Düğün günü yaklaştıkça, istediği forma kavuşamayan, yoğun çalışma temposu içinde olan, hazırlıkların stresinden bunalan ve tüm bunların yanı sıra kilo vermek isteyen gelin ve damat adaylarının içini Cooltech teknolojisi ferahlatıyor.

Gelin ve damat adaylarının en özel günü olan düğünlerde, gelinler için en önemli konuyu düğün öncesi bakım ve zayıflama oluşturuyor. Karın, kalça, bel ve kol gibi kilo probleminin yoğun olduğu bölgelerdeki yağlardan kısa sürede kurtulunabileceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, gelin adaylarının yağları dondurma teknolojisi Cooltech ile pratik bir şekilde zayıflayabildiğinin altını çiziyor.

Üst ve alt karın bölgeleri, basenler, bel yanları, sırt bölgesi ve iç bacaklarda çok başarılı sonuçlar alındığını belirten Dr. Emre Çiçek, bu yöntemle tek seansta 12 cm’e varan incelmenin mümkün olduğunu vurguluyor.

Bu yöntemin kas üstü yağ tabakasını hedef alarak çevre dokulara zarar vermeden yağ hücrelerini yok ettiğini söyleyen Dr. Emre Çiçek,uygulamayı takip eden iki ay içerisinde yağ hücrelerinin parçalandığını ve tamamen doğal yollarla vücuttan atıldığını belirtiyor. Bu tedaviyle gelin adaylarının uzun süredir veremediği bölgesel yağlardan ve kilolardan Cooltech ile kurtularak formuna kavuşabildiğini sözlerine ekliyor.

Uygulamanın ortalama bir saat sürdüğünü dile getiren Dr. Emre Çiçek, ilk uygulamadan 15 gün sonra olumlu etkilerinin görülmeye başladığını söyleyerek genellikle bir seanslık uygulamanın yeterli olduğunu ifade ediyor.

Hiçbir cerrahi müdahale olmaksızın cildin altındaki yağ hücrelerine ulaşılabildiğine değinen Dr. Emre Çiçek, uygulama sırasında ve sonrasında hastanın bir ağrı hissetmediğini sözlerine ekliyor.