Erkekler evlenmeye kadınlardan daha meraklı !

Erkekler evlenmeye kadınlardan daha meraklı !
Güncelleme:

Boşanmaların ilk nedeni şiddet ve şiddetli geçimsizlik…

“Esra Erol’da Evlen Benimle” programı ile ilgili Çözüm Araştırma Şirketi’nin hazırladığı analize göre erkeklerin kadınlara nazaran evliliğe daha istekli olduğu tespit edilirken, evliliğe en meraklı burçlar Yengeç ve Oğlak olarak ortaya çıktı. Boşanmaların ilk nedeni ise şiddet ve şiddetli geçimsizlik…

Türkiye’de, kadınların evliliğe daha istekli olduğu algısı ve izlenimi hüküm sürerken, beğeniyle izlenilen evlilik programı “Esra Erol’da Evlen Benimle” bu anlayışı tersine çeviriyor. Çözüm Araştırma Şirketi’nin gerçekleştirdiği araştırma raporlarından çıkan sonuçlara göre, “Esra Erol’da Evlen Benimle” programına bugüne kadar katılan 6.786 kişiden 3.810 tanesi erkek. Katılımcıların %57,8’i 25-44 yaş grubunu oluştururken, eş seçiminde dikkat edilen kriterlerin başında yaş uygunluğu ve karakterinin düzgün olması geliyor.

Boşanmaların yüksek bir oranı şiddet, anlaşmazlık ve şiddetli geçimsizlik yüzünden olduğu belirlenen analizlerde, katılımcıların %54’ünün eşinden ayrılmış, %41’inin de bekar olduğu tespit edildi. Boşanma nedenlerinden yola çıkarak yüksek çoğunluk, sosyal olan, kötü alışkanlıkları olmayan ve maddi durumu iyi olan bir eşi kendine uygun buluyor.
Rapor sonucunda çıkan diğer bir enteresan veri ise, “Esra Erol’da Evlen Benimle” programına katılanların çoğunlukla Yengeç ve Oğlak burcu olduğunu, en az katılımın da Yay ve Kova burçlarından olduğunu bildiriyor.