Harika bir kocanız olduğunun 10 işareti

Harika bir kocanız olduğunun 10 işareti
Güncelleme:

İyi bir kocaya sahip olduğunuzu anlamanın yolları...

Evlilik hem zevkli hem de zorlu bir müessesedir. Her iki taraf da ilişkiyi sürdürmek ve geliştirmek için çaba harcamalıdır. Yine de bazı adamların kumaşında onları iyi birer koca yapacak nitelikler hali hazırda bulunur:

1. Sizinle iletişim kuruyor

İletişimin gücünü asla yadsımıyor. Sizinle konuşuyor, söylemek istediklerinizi dinliyor ve anlamak için çaba harcıyor. Ne zaman konuşması ve ne zaman da susması gerektiğini biliyor. Sadece karar vermek ya da sorunları çözümlemek için konuşmuyor, her şey hakkında fikir alışverişi yapabiliyorsunuz.

2. Sizinle vakit geçirmeyi seviyor

Etrafınızda olmayı seviyor. Birlikte olduğunuz sürece ne yaptığınız çok da önemli değil. Arkadaşlığınızdan ve yakınlığınızdan hoşlanıyor. Evde oturup abur cubur yiyerek romantik komedi seyretmek ya da beraber tatile çıkmak fark etmez, sizin yanınızda mutlu olduğu belli.

3. Sizi güldürüyor

Mizah anlayışı olan bir erkeği hangi kadın sevmez ki? Doğru zamanlamayla hem saçma hem komik olabiliyor. Midenize kramplar girmesine sebep surat ifadeleri ya da şakaları var. Üstelik gülümsemenizi görmek onu dünyadaki en mutlu adam yapıyor.

4.  Destekleyici

Her iniş çıkışınızda yanınızda oluyor. Durum ne olursa olsun sizi desteklemek için orada. Tüm girişimlerinizi destekliyor ve yeteneklerinize herkesten çok inanıyor. Siz kendi kendinizden şüphe duyduğunuzda bile, o vazgeçmeyip ilerlemeniz için elinden geleni yapıyor.

5. Bildiklerini size öğretmeye istekli

Erkeklerin ilişkideki daha akıllı ya da donanımlı taraf olması gerektiğine inanmıyor. Hayatı boyunca biriktirdiği deneyimleri sizinle paylaşmaktan çekinmiyor. Kendi faydanıza kullanmanız için elindeki bilgileri kullanmaktan onur duyuyor.

6. Sadık

Gerçekçi olmak gerekirse güzel olan şeyleri herkes takdir eder. Yakışıklı bir erkek gördüğünüzde dikkatinizi çekebilir, aynı şey kocanız için de geçerli. Ama kalbinin kime ait olduğunu unutmaz ve her şeye rağmen dünyanın en güzel kadınına sahip olduğunu bilir.

7. Hatalarını kabul ediyor

Sadece bir insan olduğunun ve hata yapmaya meyilli olduğunun farkındadır. Ve hata yaptığında inkar etmek yerine, sorumluluğunu alır.

8. Sizi koruyor ve önemsiyor

Güvenliğinizden her zaman emin olmak ister. Size zarar gelmemesi için elinden gelenin en iyisini yapar. Önceliklerinden biri  fiziksel ve duygusal olarak  sizin  ihtiyaçlarınızın karşılandığını bilmek.

9. Sizi anlıyor

Sizi çoğu insanın anlamayacağı kadar iyi anlıyor. Küçük ayrıntılardan, önemli ögelere sizinle ilgili pek çok şey hakkında fikri var. Kişilik özelliklerinize ve tercihlerinize hakim. Sizi neyin üzdüğünün ve mutlu ettiğinin farkında. Değerlerinizi ve hayat gayelerinizi biliyor.

10. Sizi kendisinden ayırmıyor

Güçlerinizi ve yeteneklerinizi bilir, kabul eder. Herhangi bir konuda sizden daha iyi olduğunu iddia etmez. Kendinize özgü, harika yeteneklere sahip olduğunuzun farkındadır. Kadını olduğunuz için gurur duyar.

HT Hayat