Hayallerinizin ötesinde bir düğün..

Hayallerinizin ötesinde bir düğün..
Güncelleme:

Wyndham İstanbul Kalamış Marina masalsı atmosferinde, tüm detaylarıyla hafızalara kazınacak düğünlere ev sahipliği yapıyor.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina, evlenecek çiftlere düşlerini gerçeğe dönüştürebilecekleri birdüğün için çok özel fırsatlar sunuyor.

Düğününüzü sadece bir organizasyon olmaktan çıkaran, hayatınızın en anlamlı ve unutulmaz gününe değerkatan Wyndham İstanbul Kalamış Marina; sürprizleri, çiftlere sunduğu özel olanakları ve kusursuz hizmet anlayışıyla hayatınızın en özel gününü, keyifd olu bir organizasyona dönüştürüyor.

Sizin hayal gücünüz Wyndham İstanbul Kalamış Marina’nın deneyimi ile birleşiyor ve en mutlu gününüzü, siz ve hayatınızdaki değerli insanlar içinunutulmaz kılıyor. Genç, dinamik vedeneyimli mutfak ekibinin yetenekli ellerinden çıkan lezzetli menüler,damaklarda eşsiz tatlar bırakırken gümüş renklerin hakim olduğu, el işçiliği tavan süslemeleri ile ihtişamı beraberinde getiren salonları konuklara görselbir şölen yaşatıyor. Her detayla en ince ayrıntısına kadar ilgilenen Wyndham İstanbul Kalamış Marina, profesyonel ekipler tarafından gerçekleştirilen fotoğraf, video ve müzik hizmetlerini deorganize ediyor.

EvlilikYıldönümünüzü Unutmuyor

Ulaşım rahatlığı ve geniş parkalanında otopark hizmeti sunan Wyndham İstanbul Kalamış Marina günün telaşı içinde sizi yorabilecek tüm detaylardan uzaklaşmanızı sağlıyor. Düğün paketindedört aşamalı düğün yemeği, düğün öncesi fuayede krudite ve limitsiz yerliiçkiden oluşan bir saatlik kokteyl, düğün pastası ve çay - kahve ikramları,gelin ve damada özel davet gecesi konaklama, şarap ve meyve ikramı, balayıodasında düğün öncesi 2 kişilik yemek ikramı, çiftler ve aileleri için otelde bulundukları süre boyunca alacakları SPA hizmetlerinde %20 indirim, düğünpastası, düğün gecesi süit odalarda balayı konaklaması, aile yakınlarına özelkonaklama avantajları, gün içerisinde gelin damat ve ebeveynler için hazırlık odası, gelin ve damat için davet ertesi odaya iki kişilik romantik kahvaltı ve evlilik yıldönümü kutlaması için 1. yıldönümünün haftasında bir gece ücretsizkonaklama ve sürprizler bulunuyor.

Kına gecesi ve gelin hamamı için farklı alternatifler sunan Wyndham İstanbul KalamışMarina, eğlenceli programları ile hayallerinizin ötesinde bir düğün sunuyor.