İçinde ''aşk'' olan fuar başlıyor

İçinde ''aşk'' olan fuar başlıyor
Güncelleme:

14 yıldır evlenecek çiftlerin rehberi olan Evlilik Hazırlıkları Fuarı’na geri sayım başladı...

Evlenecek çiftleri en yeni trendlerle buluşturmayı hedefleyen ve 29-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar’da yapılacak olan Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı, Cuma günü kapılarını açıyor…

Düğün ve evlilik konusunda trend belirleyen markaların yer aldığı fuar, evlilik hazırlığı yapan binlerce çifte rehberlik yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 50 bin çiftin ziyaret ettiği fuar bu yıl yüzde 20 artış ile hedefini 60 bin çift olarak belirledi. Gelinlikten davetiyeye , organizasyon firmalarından, damatlığa kadar geniş bir katılımcı ağına sahip fuar, evlilik ve düğün sektöründe 10 milyar TL’lik ekonomik hacmi ile de sektörün en büyük ve en önemli fuarı olma özelliği sürdürüyor.

Her yıl farklı temalarla yola çıkan Evlilik Dünyası bu yıl ki teması “çiçek” olacak. Bu yıl dünya modasında trend olarak öne çıkan çiçek teması hayalindeki düğünü gerçekleştirmek isteyen gelin adaylarına da ilham verecek.

Çiftleri bekleyen sürprizler…

Bu yılki yenilik ve sürprizler için geri sayımın başladığı Evlilik Dünyası Fuarı’nda 2016’ya damgasını vuracak 3 boyutlu gelinlikler, düğün anılarının digitale dönüştüğü anı defteri modası, modernize edilmiş kına gecesi detayları, yurtdışında evleniyorum konsepti ve ilk kez görücüye çıkacak bir çok detay da fuarda ziyaretçileri bekliyor.

8 bin 500 metrekarede kapalı alanda, 120 katılımcıyla 60 bin çiftin ziyaretinin hedeflendiği fuar, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da sektördeki en büyük fuarı. Bu anlamda Türkiye’nin 4 bir yanından gelecek ziyaretçiler, fuarda 26 farklı sektörün yenliklerini 3 gün boyunca bir arada görüp, fikir alıp, değerlendirme ve karşılaştırma yapma olanağını bulacaklar.

Defileler ve etkinlikler…

Evlilik Dünyası Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli etkinliklere sahne olacak. Açılış defilesini 29 Ocak günü saat 13:00’de Ebru Şancı, gelinlik koleksiyonu ile yapacak. Şinasi Günaydın, 15:30’da damatlık defilesini gerçekleştirirken aynı gün saat 17:00’de Esin Arıcan, 2016 gelinlik koleksiyonunu bir defile ile sergileyecek.

Fuarın 2. Günü ise 12:00’de Pembe İmza ve 16:00’da Çiğdem Metin gelinlik defilelerinin ardından Listana Organizasyon dans gösterisi ile ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

Fuarın 3. Günü ise saat 12:00’de Abes Organizasyon fuara özel olarak bir kına seremonisi gerçekleştirirken 14:00’de Seren Moda gelinlik defilesi yapacak. Saat 16:00’da ise Show Time Organizasyon dans gösterisiyle ziyaretçilere görsel bir şölen sunacak.

Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nı ziyaret etmek isteyenler www.evlilikfuari.comadresinden online davetiye alabilirler.