Roma’da evlenmek için 5 neden

Roma’da evlenmek için 5 neden
Güncelleme:

Türkiye’de bir düğüne harcanacak bütçeyle hem unutulmaz bir düğün yapabilir hem de üstüne Roma’da harika bir balayına devam edebilirsiniz.

ABD ve İtalya’da eğitim gören Abdullah Alemdar’ın kurucusu olduğu ve yine Alemdar’a ait organizasyon şirketi Primaluna’nın markalarından biri olan www.romadaevlen.com, tekdüzelikten uzak, farklı mekan ve farklı menüler arayanların tek adresi olmaya aday. Üstelik Türkiye’de bir düğüne harcanacak bütçenin çok daha altnda bir bütçeyle hem unutulmaz bir düğün yapabilir hem de üstüne Roma’da harika bir balayına devam edebilirsiniz.

İşte Roma’da evlenmeniz için 5 neden:

1- Tekdüzelikten uzak, farklı mekan ve farklı menülerle en özel imzanızı atacağınız organizasyon yapılıyor.

2- Resmi evrak işlemlerinin tümü sizin adınıza yürütülüyor.

3- İster hiçbir detayı unutulmayan bir düğünle ister başbaşa çıkılan bir hafta sonu tatili gibi konsolosluk veya belediyede nikah töreni düzenleniyor. 

4- Fotoğrafçıdan konaklamaya kadar tüm hizmetler sizin adınıza genç, deneyimli ve dinamik bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor.

5- Bütün bunları Türkiye’deki bir düğün bütçesinin çok daha altında bir bütçeyle gerçekleştirebilir, üstüne bir de Roma’da romantik bir balayı tatili geçirebilirsiniz.