2013'te gelinler hangi saç modellerini tercih etmeli?

2013'te gelinler hangi saç modellerini tercih etmeli?
Güncelleme:

2012 yılını geride bırakıp 2013 yılına girdiğimiz ilk aylarda evlilik hazırlığı yapan çiftlerin hazırlıkları da başlıyor.

LEYDİTURK.COM

Yeni yılın ilk bahar ve yaz aylarında evlenmeyi planlayan çiftler hazırlıklara aylar öncesinden başlar iken en önemli noktaların başında gelinlik seçimi gelmektedir. Tabii gelinlik modelleri arasından en güzel gelinliği seçmekte zorlanan hanımlar, gelinlik ayakkabısı ve gelin saçı modellerinde de zorluklar yaşamakta. Bu özel ve en güzel günlerinde çok şık ve büyüleyici görünmek isteyen hanımlar için bizde 2013 yılında trend olacak gelin saçı modellerini sizler için bir araya getirdik ve fikir edinmenizde yardımcı olmayı amaçladık.

2013 gelin saçı modellerine baktığımız pek çok farklı modelin var olduğunu görüyoruz. Peki nasıl seçim yapılacak bu gelin saçı modelleri arasından? Tabii ki tercih ettiğiniz gelinlik modeline göre gelin saçı seçimini yapacaksınız. Örnek vermemiz gerekir ise üst kısmı açık ve alt kısmı uzun bir gelinlik seçecek iseniz gelin saçı modeliniz açık saçlardan yana olmalı.

2013 GELİN SAÇ MODELLERİ.. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Eğer boydan bir gelinlik modelini düğününüzde giyecek iseniz omuz kısmınızın açık olması gerekiyor. Bu bağlamda gelin saçı modelinizi çeşitli süslemeler ile birlikte hazırlanmış yüksek topuz olarak seçmelisiniz. Tüm bunların yanı sıra hayalinizde kurmuş olduğunu bu güzel gün için sizler farklı gelin saçı modellerini deneyebilir ve yüz hatlarınız ile birlikte gelinlik modelinize en uygun saç seçimini gerçekleştirebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.