2013'ün örgü saç modelleri

2013'ün örgü saç modelleri
Güncelleme:

Örgü saç her mevsim kolaylıkla kullanılabilen, kolay yapılan ve çok şık duran bir saç modelidir.

Saçlarınızın önündeki iki tutamı alarak ve arkaya doğru bükerek bağlıyoruz. Geri kalan dalgalı kısımların yumuşak bir şekilde dalgalanmasına izin veriyoruz.

Bu sezon bu model hemen hemen heryerde göze çarpacak. Örgülü saçlarınızdan tek düğüm veya çift düğüm yaparak saçlarınızda çığır açabilirsiniz. At kuyruğu modellerinizi ikiye bölerek bükün, örün ve topuza yerleştirin. Eğer saçlarınız kalın telli ise örgü saçlarınızdan saç bandı şekli de yapabilirsiniz. Örgülü stiller asla eskimezler ve her zaman trend kalırlar. Eğer bukleli saçlara sahip iseniz saçlarınızı iki yandan toplayarak ense altında hafif bir bale topuzu yaparak birleştirin. Bu saç modeli de trend olmaya adaydır.

At Kuyruğu Modelleri

Eğer tercih ettiğiniz model at kuyruğu ise geriye attığınız pürüzsüz ve düz saçlarınıza parlatıcı sprey sıkarak hacimde katın. At kuyruğu modellerinde diğer trend çift renklerdir. Çift renklere sahip olan saç renkleri nizi tek stilde birleştirek yandan ayırın ve şık bir at kuyruğuna sahip olun. Saçlarınızı yandan ayırarak sofistike bir görümüm kazanacaksınız.

Yılın en çok göze çarpan saç modelleri ise gevşek, ortadan ayrılmış atkuyruğu modelleri olarak göze çarpıyor. Modelden kaçabilmiş bir iki saç tutamı daha yumuşak bir görünüş veriyor.