3 adımda rastalı saçlar!

3 adımda rastalı saçlar!
Güncelleme:

Geçici olarak rastalı saç kullanmaya ne dersiniz?

Bazı saç modellerini başkaları üzerinde görür, kendimizde denemeye çekiniriz. Rasta saçlar kesinlikle bunlardan bir tanesi. Denemeye cesaret eden herkes de havalı duruyor, ama birçoğumuz için asla günlük saç stili olamıyor. İyi haber! Dilediğiniz zaman, geçici rastalar elde edebilirsiniz.

Evet doğru duydunuz, bir günlüğüne rastalı saçlara kavuşabilirsin. Tek yapmanız gereken bu 3 adımı takip etmek!

Birinci adım

Saçınızı yatay olarak ikiye ayırın ve üstteki kısmı daha sonra şekillendirmek için toplayın. Çoğu saç stilinde olduğu gibi, şekillendirmeye alt kısımdan başlamak işinizi kolaylaştıracak.

İkinci adım

Sekillendirici saç köpüğünüzü elinize sıkın ve açıkta kalan saçlarınızdan büyük bir parçaya sürün. Bu parçayı elinizle çevirin ve iki eliniz arasında yuvarlayın. Hacim vermek için ince dişli bir tarakla tarayın ve tekrar şekillendirin. İhtiyacınız olursa, daha fazla saç köpüğünden yardım alın.

Üçüncü adım

İkinci adımı kalan tüm saçlarda tekrar edin. Şekillendirme işlemi sona erdiğinde, saçınızı fotoğraftaki model gibi ortadan toplayın.

İpucu: Saçlarınızı yıkamak istediğinizde, saç bakım kremi ve geniş dişli bir fırça yardımıyla rastalarınızı açın. Saçlarınızı her zaman olduğu gibi, yıkayın, nemlendirin ve durulayın.

Modasaclarinda.com