Ameliyatsız bölgesel incelmede son trend

Ameliyatsız bölgesel incelmede son trend
Güncelleme:

Bir türlü kurtulamadığınız bölgesel yağlarınıza günlük yaşamı etkilemeyen ameliyatsız, ağrısız, hızlı bir tedavi yöntemi ile veda edin.

Soğutma odaklı ultrason teknolojisi Lipocel Body Hifu ile bölgesel yağlardan kurtulmak mümkün oluyor. Bir öğle vaktini ayıracak kadar kısa süren tedavi tek seans yani 30 dakikada 1 beden incelme sağlıyor. Yaz kış demeden uygulanan tedavi ile bölgesel yağlar kabus olmaktan çıkıyor.

Lipocel Body Hifu bölgesel yağlanmada ısı hasarıyla istenmeyen yağ hücrelerini yok ederken, özel soğutmalı başlığı ile cilt yüzeyinde yan etki riskini minumuma indiriyor. Deri altı kolajen destek doku uyarılıyor ve tedavi ile gergin bir deri oluşuyor.

Dermatoloji Uzmanı Doktor Şerafettin Saraçoğlu “Estetik dermatolojide son yılların flaş teknolojik çözümlerinden biri olan odaklanmış yüksek yoğunluklu ultrasonlar (HIFU) ameliyatsız yüz germede başarıyla kullanılıyordu. Şimdi ise vücut şekillendirmede kullanılıyor. Lipocel Body Hifu, özel soğutmalı başlığı sayesinde ağrısız ve günlük hayatı etkilemeyen bir çözüm sunarken karın, basen, bel bölgesi, kol ve deri altında en az 1.5 cm kalınlıkta yağ bulunan diğer bölgeler için etkili oluyor. Uygulamada deri altında 13 mm derinliğe yağ dokusuna odaklanılarak bölgede ısı hasarıyla istenmeyen yağ hücreleri yok oluyor. Cerrahi işlemlerle elde edilebilen bölgesel incelmeye eşdeğer bir düzelmeyi otuz dakikalık bir işlemle elde etmek mümkün oluyor.” dedi.