Ameliyatsız incelme devrimi

Ameliyatsız incelme devrimi
Güncelleme:

Siz de kıştan kalan fazlalıklarınızı atamıyorsanız; iğnesiz, ağrısız, acısız bölgesel incelme yöntemi CoolShape’i denemelisiniz.

Diyete başlamak için bir türlü konsantre olamadınız ya da kilo verdiniz ama göbeğiniz, kollarınız hatta basenleriniz hala istediğiniz gibi değil mi?  Ne yaparsanız yapın bazı yerlerden bir türlü kilo veremiyorsanız, bıçak altına yatmaya korkuyor ya da maliyetli buluyorsanız Coolshape tam da size göre.  Dünyada pek çok ödül alan ve ameliyatsız incelmede mucizeler yaratan Coolshape ile artık istediğiniz vücut ölçüleri hayal değil.

Soğuk lipoliz sistemi ile çalışan Coolshape uygulaması; yağ hücrelerini dondurarak, vücuttan doğal yolla atılmasını sağlar ve kaybolan yağ hücreleri yeniden oluşmadığı için o bölgede kalıcı incelme gerçekleşir.

Hedeflenen bölgedeki yağ hücreleri, özel tasarlanmış Coolshape başlıkları tarafından vakum sistemi ile içeri çekilir. Eksi 10 derecede soğutulan yağ hücrelerinin ortalama yüzde 30’u donarak işlevini kaybeder. Bu işlem esnasında herhangi bir dokuya zarar verilmez ve soğuk hissedilmez. Ameliyatsız incelmede çığır açan Coolshape ile yaza daha fit başlamak artık daha kolay.

1 saat süren Coolshape uygulamasından 15 gün sonra, vücuttaki yağlar doğal yollarla atılmaya başlanır. İşlevini kaybeden yağların vücuttan atılması 4 ay boyunca devam eder.

Her yaştan kadın ve erkeğe uygulanan Coolshape; yoğun iş temposunda olanlar, ameliyattan korkanlar, zamanla yarışanlar, bölgesel yağlardan şikayet edenler ve ağrı eşiği düşük olanlar tarafından son yıllarda en çok tercih edilen yöntemlerden biri.

Vakit kaybetmeyin 1 saat ayırın, fazlalıklarınıza veda edin..