Annelere özel Victoria’s Secret Bombshell

Annelere özel Victoria’s Secret Bombshell
Güncelleme:

Adriana Lima, ''Victoria’s Secret Bombshell''i tanıttı.

Victoria’s Secret’ın en önemli meleklerinden Adriana Lima, markanın en ikonik parfümü ‘’Victoria’s Secret Bombshell’’i kutladı. Çarpıcı güzelliğiyle büyüleyen model, bu ödüllü parfümün tanıtımını Güney Florida’da gerçekleştirdi.

Meyveli ve çiçeksi notalar barındıran bu koku Victoria’s Secret’ın en popular Eau de Parfume’ü . 2010 yılındaki çıkışının ardından kısa sürede markanın imza kokularından biri haline gelen Bombshell, Fragrance Foundation’dan iki ödül aldı ve en çok satan-müşterilerin favorisi konumuna erişti.

Mor çarkıfelek meyvesi, Shangri-la şakayığı ve vanilya orkidesinden oluşan karışımıyla zamansız bir koku. Adriana Lima: ‘’Bu parfüm olmadan dışarı çıkmıyorum, hep çantamda taşıyorum. Gün içerisinde duygularımı harekete geçirmek istediğimde biraz daha sıkıyorum ve kendime güvenim artıyor diyor.

Bu efsanevi parfüm şimdi özel Swarovski şişe tasarımıyla Victoria’s Secret mağazalarında. Sınırlı sayıda üretilen bu şişelerden Türkiye’de sadece 5 adet bulunuyor. Swarovski dizaynlı Bombshell parfümlerinin fiyatı 1.209 TL. Victoria’s Secret anneler gününde tüm annelere kendilerini değerli hissettirmeyi hedefliyor.