Argan yağı ile doğal güzelliği yakalayın

Argan yağı ile doğal güzelliği yakalayın
Güncelleme:

İşte argan yağının faydaları...

Fas kadınlarının yüzlerce yıldır kullandığı bu mucizevi ürün, artık tüm dünya kadınlarıyla birlikte bizim de hayatımıza giriyor. Argan yağının faydalarını Evoria uzmanları açıklıyor.

Yüzyıllar öncesinde Faslılar tarafından keşfedilen argan yağı, Türk kadınlarının vazgeçilmezi olma yolunda. Güzelliğe katkı sağlayan en doğal malzemelerle üretilen argan yağına güzellik uzmanları, mucizevi etkisinden dolayı “altın sıvı” diyorlar.

İçeriğindeki yağ asitleri ve E vitamini ile saç, tırnak ve cilt üzerinde önemli etkileri olan argan yağı, anti-aging ürünler arasında en gözde olanı. Antioksidan gücü olan, nemlendirici, yatıştırıcı ve cilt elastikiyetini koruyan özellikleriyle cilt hücrelerini yeniliyor ve hasarlı dokuları tamir ediyor.

Argan yağı ile yaşlanmayı geciktirin

Argan yağı cilt dokularını gençleştirmek, yaşlanma belirtilerini ertelemek için en iyi doğal yağlardan biri. Bu yağ asitleri cilt dokusundaki zayıflıkları güçlendirip, kırışıklıkları yumuşatıyor. Cilt hücrelerinin yenilenmesini teşvik ederek koyu halkaları en aza indiriyor. Argan yağıyla geliştirilmiş cilt bakım ürünleri cildin pürüzsüzleşmesini ve kirden, tozdan arınarak yenilenmesini sağlıyor. Evoria güzellik uzmanları dairesel hareketlerle vücudunuza argan yağıyla her gün masaj yapmanızı öneriyor. Bu masaj sayesinde cilt tonunuz düzenlenecek ve çatlaklarınız hafifleyecektir.

Güçlü tırnaklara argan yağı ile sahip olun 

Kadınların en büyük şikayeti olan kırılan tırnakların da çaresi argan bitkisinden elde edilen argan yağında saklı. E vitamini, F vitamini, linoleik ve linolenik asit, Omega 3 ve Omega 6 bakımından zengin olan argan yağı tırnakları besleyip güçlendiriyor. Kolay emilimi sayesinde kullanım kolaylığı sunuyor.

Argan yağı ile yıpranmış saç hücrelerini de canlandırın

Argan yağı serbest radikallerin ve çevresel hasarın yarattığı etkiye karşı saçı koruyan güçlü bir antioksidan. Yüksek oranda E vitamini içeriği ile saç kurutma makinesi, kıvırma ve sıkma, ütü, düzleştirici, perma, saç renkleri ve spreyler gibi saçlar için zararlı olabilecek etkenlere karşı koruyor. Sağlıklı, güçlü ve bakımlı saçlara sahip olmak isteyenlerin gözdesi olacaktır.