BB Krem nedir, ne işe yarar?

BB Krem nedir, ne işe yarar?
Güncelleme:

Güzellik trendlerinde hızla yükselen BB Krem, cildinizin ihtiyaç duyduğu bakım ve makyajı bir arada sunuyor.

BB Krem; alışılagelmiş fondötenler gibi cilt yüzeyinde kalın bir katman oluşturmuyor, yüzünüzde ağırlık hissine sebep olmuyor. Çünkü, içeriğindeki nemlendirici özler sayesinde ve akışkan formuyla cilde kolayca uygulanabiliyor ve pürüzsüzce cilt yüzeyine yayılıyor. BB Krem kullanarak; sivilce, akne izleri, siyah noktalar, güneş ışınlarından kaynaklı cilt lekeleri ya da renk farklılıkları gibi güzelliğinize gölge düşüren tüm cilt sorunlarına, tek bir sünger ya da el hareketiyle veda edebilirsiniz.

Koyu ve açık olmak üzere iki farklı renk tonu seçeneği sunan BB Krem; ilk bakışta fondöten gibi görünüyor ama görünüşe aldanmayın: o aslında bir krem! Cildinizi; güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan, sivilceleri iyileştirici özelliği bulunan, cildi nemlendiren ve besleyen BB Kremi; cildiniz için muhteşem bir bakım kremi olarak da nitelendirebilirsiniz.

BB Kremleri, özelliklerinden dolayı gün içerisinde tekrar tazelemenize gerek yok yani sabah evden çıkmadan, BB Kremle cilt bakım ve makyajınızı yapıp gün boyunca güzel görünebilirsiniz! Günlük makyajınızda nemlendirici ve renklendirici olarak yalnızca BB Kremi kullanıyorsanız; gece cildinizi temizlemeden de uyuyabilirsiniz çünkü BB Krem içeriğinde cildi besleyen ve nemlendiren özler vardır. Biz kadınlar için en zor işlerden biri de tam uykumuz gelmişken banyoya gidip cildimizi temizlemek değil midir? BB Kremle, bu zorlu aşamayı atlayabilirsiniz!

Peki, hem fondöten hem krem olarak kullanabileceğimiz BB Kremin faydaları neler?

** Ciltteki pürüz ve ince çizgileri gizler

** Güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu

** Sivilce kapatıcı ve iyileştirici

** Leke kapatıcı

** Doğal renklendirici

** Cildi besleyici ve nemlendirici

** Kızarıklık giderici ve renk eşitleyici

Evoria