Bella Eyes ile tanışın

Bella Eyes ile tanışın
Güncelleme:

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, badem göz şekli ile kalkık kaş estetiği olan Bella Eyes tekniği hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı.

Badem şeklinde çekik göz ve kalkık kaşlar ideal güzellik kavramları arasında yer alan kriterler arasında yer alır. Geleneksel teknikler ile bu görünüm teknik desteklerle elde edilemeyen ama çoğu kişinin sahip olmak istediği bir görünümdü. Günümüzde ortalama bir saat süren özel bir operasyon ile bu görünüme kavuşmak artık mümkün.

Bella Eyes ismi nereden geliyor?

Bella eyes ismi ünlü yıldız Bella Hadid’den geliyor. Bella Hadid’in badem gözleri ve kalkık kaşları yıldızın en beğenilen özellikleri arasında yer alıyor. Çünkü bu göz şekli ve kaş yapısı kişinin yüzünün daha enerjik, dinç ve estetik görünmesine katkı sağlıyor.

Bella Eyes estetiği nasıl yapılıyor?

Bella Eyes ortalama 1 saat süren bir operasyonla uygulanmaktadır. Endoskopik teknikler ile saçlı deriden açılan 0,5 mm.lik minimal kesilerle operasyon gerçekleştiriliyor. Bu sayede görünür bir dikiş izi oluşmuyor. Açılan bu minimal kesilerden hem göz hem de kaş şekline müdahale edilebiliyor. Minimal invaziv bir işlemle hedeflenen görünüm başarılı bir şekilde sağlanabiliyor.

İyileşme süreci nasıldır?

Minimal invaziv bir işlem olduğu için iyileşme süreci hızlı ve zahmetsiz geçer. İzler saçların arasına gizlendiği ve minimal kesiler yapıldığı için görünen bir yara izi oluşmadan, ufak ödemlerle bu süreç atlatılabilir. Cilt türüne göre oluşan morluk ve ödem değişebilir. Hastanın cilt ve yaşam kalitesine göre ortalama 1 hafta içinde iyileşme tamamlanabiliyor. Operasyonun hemen ardından estetik işlemin sonuçları görünür olur.

Bella Eyes tekniğinin özelliği nedir?

Çeşitli teknikler ile badem göz oluşturulabiliyor ancak, bunun için gözlerin kenarlarından görünür kesiler uygulanması gerekebiliyor. Endoskopik kaş kaldırma ve göz germe estetiği ile görünür kesi yapılmaz. Sonuçları uzun ömürlü olan, oldukça etkili sonuçlar elde edilmesini sağlayan modern bir tekniktir.

Bella Eyes tekniği başka tekniklerle birleştirilebilir mi?

Hastanın ihtiyacına göre göz, kaş ve yanak estetikleri birleştirilerek kombine operasyonlar yapılabilir. Bunun için Bella Eyes tekniği ile birlikte HollyWood Yanağı estetiği teknikleri birleştirilebilir. Bu operasyonlar kişiye özel olarak planlanarak uygulanmalıdır.