Bu maskeleri daha önce hiç duymadınız

Bu maskeleri daha önce hiç duymadınız
Güncelleme:

İşte cildinize iyi gelecek en doğal maskeler...

Muazzam Temizleyici Maske
Bir mikserde veya besin öğütücüde bir bardak yulaf ezmesini toz haline getirin. İçine üç damla badem yağı, yarım bardak süt ve 1 yumurtanın beyazını ekleyin. Hepsini beraber çırpmaya devam edin. Bu karışımı sürün, 20 dakika bekleyin ve durulayın.

Şeftali & Brendi
Bir şeftaliyi ezip püre haline getirin ( olgun, konservelenmiş veya dondurulmuş olanları kullanın) ve içine bir çorba kaşığı brendi karıştırın. Yüzünüzde 20 dakika bekletin ve sonra durulayın.

Domates Maskesi
Yağlı ciltler için, olgun bir domatesi püre haline getirin ve yüzünüzde 15-20 dakika bekletin. Ilık ( sıcak olmayan ) su ile durulayın.

Muz Maskesi
Olgun bir muzu ezerek püre haline getirin ve içine yumuşak bir hamur haline getirmeye yetecek kadar bal ekleyin. Yüzünüze ve saçınıza uygulayın. Bu, artık yaşlanmış film yıldızlarının göğüslerine ' canlılık vermesi için sutyenlerine doldurdukları bilinen, harika bir sıkılaştırıcı maskedir.

Sadece, çok fazla bal eklemediğinize ve sağlam bir sutyen kullanıyor olduğunuza emin olun. Dantellilerden kaçının, ortalık batabilir!

Bal maskesi
Saf balı ( kavanozdan aldığınız şekliyle) yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Kuruyana kadar bekleyin. ( yaklaşık 15 dakika). Ilık suyla yıkayıp durulayın.

Magnezyumlu Süt Yağ-Emici Maske
Doğruca şişeden aldığınız şekliyle uygulayın. 5-10 dakika kurumaya bırakın. Ilık su ile durulayın. Yüzünüzü, yumuşak bir havluyu nazikçe temas ettirerek kurutun.