Bu yaz teniniz ışıldasın!

Bu yaz teniniz ışıldasın!
Güncelleme:

Işıldayan bir ten makyajı ile harika görünebilirsiniz.

Kusursuz ve canlı görünen bir cilt, makyajın temel taşlarındandır. Birkaç sezondur makyaj trendlerinde üst sıralarda olan ve cilde doğal bir ışıltı sağlayan ıslak ten makyajıyla beraber artık tenlerimiz hiç olmadığı kadar canlı! Bu yaz sezonunda da bu trendi, bronz makyajla birleştirerek hem ışıldayan, hem de bronz bir görünüm elde ediyoruz!

Sen de bu yaz, makyajınla ışıldamak ister misin? O zaman seni yazımızın devamına alalım!

İlk adım:

Yukarıdaki modelin cildi gibi, taze, kusursuz bir yazı görünümü için bu kez fondöten yerine sadece kapatıcı kullanıyoruz! Tabii ki tüm yüzüne sürmemelisin! Cilt kusurlarının, lekelerin, sivilcelerin olduğu bölgelere kapatıcı uygulayıp fırça yardımıyla dağıtabilirsin.

İkinci adım:

Cilt kusurlarını gizledikten sonra şimdi sıra aydınlatmaya geldi! Az miktarda aydınlatıcıyı tüm yüzüne uyguladıktan sonra elmacık kemiklerine, alnına, çenene ve dudak üstüne daha yoğun uygula.

Üçüncü adım:

Cildini aydınlattıktan sonra kontur işlemine geçebilirsin. Yanak oyuklarına, alnının üstüne, çene çizgine ve burun kenarlarına bronzlaştırıcı pudra uygulayarak bronz bir görünüm elde et.

Dördüncü adım:

Son olarak da bu ışıldayan bronz görünümünü gün boyu korumak için makyaj sabitleyici spreyi yüzünden 30 cm uzakta tutarak uygulamayı sakın unutma!

Makyaj.com