Bu yöntemlerle daha ince görünün

Bu yöntemlerle daha ince görünün
Güncelleme:

Son derece basit bu önerilerle olduğunuzdan daha ince görünebilirsiniz...

İnce Görünmek
Katı diyetler ve sıkı egzersiz programlarını rafa kaldırma vakti çünkü artık son derece basit formüllerle daha ince görünebilirsiniz. Zira devir değişti artık diyetisyenler kadar stil danışmanları da fiziksel görünümünüzde mükemmelliği yakalamanıza yardımcı olmaktadırlar.

Korse'ye Yatırım
Göbeği örten popoyu kaldıran korselere yatırım yapmalısınız. Vücudunuzdaki fazlalıkları toparlayan ve sizleri daha ince bir görünüme kavuşturan korseler iç giyim alışverişinde en önemli unsurlardan bir tanesidir. Kıyafetlerinizin tasarımına ve rengine uygun tercihler yapmaya dikkat edin.

Sihirli Siyah Elbise
Stil danışmanlarının önerisi sihirli siyah elbise, son zamanlarda kilo aldığınızı düşünüyorsanız vücut tipinize uygun ve bedeninizi kavrayacak bir tasarım tercih ederek olduğunuzdan daha ince gözükebilirsiniz.

Doğru Aksesuar Seçimi
Aksesuar alışverişinde doğru tercihler yapmanın sizi daha ince gösterebileceğini biliyor muydunuz? Maksi tercihler dikkati kendi üzerine çekerek vücudunuzdaki fazlalıkların gölgede kalmasını sağlar. Bu yüzden dikkati dağıtan aksesuarları kullanırken abartmaktan korkmayın.

Büyük Göğüs Faktörü
Ortalama bir kilonuz ama büyük göğüsleriniz varsa doğru sutyen ve doğru kıyafet tercihleri önemlidir. Aşağı doğru V şeklinde inen bluzlar tercih ederek dikkati dağıtabilirsiniz bu da göğüslerinizi olduğundan daha küçük gösterir.

Uzun ve İnce
Her kadının hayali uzun ve ince görünmektir. Bunun için stil danışmanları tek renk giyinmenizi tavsiye ederken, ten renginize yakın topuklu ayakkabıların bileği daha ince ve uzun gösterdiğini vurgulamaktadır. Bilekten bağlı ayakkabılardan ve bootie'lerden uzak durun.

Koyu Renk Jean
Vücut tipinize uygun tasarımda jean bulmak zordur. Ancak dikkat etmeniz gereken unsur jeanlerinizin açık renk olmaması zira koyu renk jeanler her zaman için daha ince gösterir.