Burberry'den yeni koleksiyon: Spring Storm

Burberry'den yeni koleksiyon: Spring Storm
Güncelleme:

Burberry'nin Spring Storm İlkbahar Makyaj Koleksiyonu'nu çok beğeneceksiniz.

Burberry'nin yeni ''Spring Storm'' 2014 Makyaj Koleksiyonu Londra'nın kapalı ve fırtınalı havasından etkileniyor. Mor ve pembe renk tonlarının hakimiyetindeki koleksiyon, modern ve elegan bir ilkbahar görünümü sunuyor.

Fırtınalı, Atmosferik, Modern ve Şık…

Londra sokaklarında gezinen gerçek bir Burberry kadınını yansıtan yeni koleksiyon, üzüm ve güllerden ilham alıyor. ''Spring Storm'' renk skalası benzersiz ve şık bir görünüm yaratıyor.

Doğal dudak renklerinin, yumuşak buğulu bir göz makyajına eşlik ettiği look'lar gölgelerle adeta dans ediyor. Plum Pink Göz Paleti ile gözlerinizde toprak ve gül renkleriyle yumuşak gölgeler yaratırken, Nude Beige ruj ve Fresh Glow Nude Radiance lipgloss ile ile tamamlanan dudak makyajı şık bir ilkbahar görünümü sunuyor.

Üzümlerden ilham alan mor renk tırnaklarda…

Koleksiyonun üzümlerden ilham alan rengine sahip Pale Grape oje, tırnaklarınızda parlak ve kremsi mor rengin şaşırtıcı ve beklenmedik modernliğini sunuyor. Dış etkenlere karşı koruma sağlayan özel içeriği ile de antioksidan, pro-vitamin B5 ve Myrrh özü gibi güçlendirici ve nemlendirici bileşenler ile tırnaklarınıza bakım yapıyor.

Plum Pink Göz Paleti No:6 122 TL 
Nude Beige Ruj No:1 83 TL
Fresh Glow Nude Radiance Lipgloss 71 TL
Pale Grape Oje 57 TL