Çağla Şikel formunu nasıl koruyor?

Çağla Şikel formunu nasıl koruyor?
Güncelleme:

Güzel manken, zayıf kalmak için çok özel bir program uygulamadığını belirtiyor.

Aslında işin sırrı pahalı marka ürünler, özel vücut bakımları ya da estetik operasyonlar değil. Tamamen doğal ve istikrarlı uygulamalarla, uzun yıllardır kusursuz fiziğini korumayı başarıyor.

Güzel manken, zayıf kalmak için çok özel bir program uygulamadığını belirtiyor
Düzenli bir yaşam tarzı belirleyen Şikel, her şey önce beslenme şekline çok dikkat ediyor. Gün içinde hiçbir öğünü atlamadan yemek yiyor. Özellikle sabah kahvaltısına çok özen gösteren güzel manken, kahvaltıda mutlaka yumurta tüketiyor.

Siz de güne güzel bir kahvaltıyla başlayarak ve gün içinde öğün atlamadan beslenerek daha dinç ve daha sağlıklı olabilirsiniz. Tüm öğünlerin en önemlisi olan kahvaltıda sizi tok tutacak ve besleyici gıdalar tüketmeye özen gösterebilirsiniz.

Şikel, her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka belirli bir süre spor yapıyormuş Hayatında, sporun ayrı bir yeri olduğunu belirten ünlü manken, bu sayede formda kalmasını kolaylaştırıyormuş. Genellikle koşu ve yürüyüş yapmayı seven Şikel, spor konusunda çok istikrarlı olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda fiziksel görünüşünün, biraz da genetik miras olduğunu düşünüyormuş.

Siz de daha sıkı ve fit görünmek için gün içinde belirli aralıklarda yürüyüşler yapabilirsiniz. İşe giderken araçtan bir durak önce inip yürüyebilirsiniz ya da akşam çıkışta bir süre yürüyüp sonrasında araca binebilirsiniz. Gün boyunca mümkün olduğunca hareket edip bunu alışkanlık hâline getirebilirsiniz.

Çağla Şikel, bacaklarının bu kadar pürüzsüz ve selülitsiz olmasını ise, evde kendisinin hazırlayıp her gün uyguladığı karışıma bağlıyor
Tamamen doğal yağlarla hazırlanan bu karışımla kendisine masaj yapan Şikel, bu sayede selülit problemi yaşamadığını dile getiriyor.

Yaklaşan yaz mevsiminde siz de deniz ve havuz kenarında korkusuzca salınmak istiyorsanız; Çağla Şikel'in özel formülünü uygulayabilirsiniz. İşte Şikel'in özel bakım formülü ve uygulama şekli;

10 damla biberiye yağı, 5 damla kekik yağı ve 5 damla da portakal yağını ipek bir kese yardımıyla, bacaklarına masaj yaparak süren güzel manken, ardından bacaklarını streç filmle sarıyormuş. Gece boyunca ya da 3-4 saat bu şekilde bekleyen güzel manken, sonrasında ılık duş alarak bakımını tamamlıyormuş.

Bu karşımı evde hazırlayıp gün aşırı bacaklarınıza sürerek istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Tabii bu arada beslenmenize, hareket etmeye ve bol su tüketmeye özen göstermelisiniz.

Msn