Çekici olmak için bu hataları yapmayın

Çekici olmak için bu hataları yapmayın
Güncelleme:

Kadınlar çekici olmak için öyle hatalar yapıyor ki..

1. Her Şeyin Ortada

New Yorklu İlişki Terapisti Doktor Jane Greer, “Birazcık açık giyinmenin kimseye zararı yok; üstelik de senin kendine güvenini yerine getirir. Tabii ki abartmadığın sürece” diyor. Kıyafetinden taşıp giden tenin karşı cinste dikkat çekmeye çalıştığın izlenimini uyandırır. Doktor Greer sözlerini şöyle sürdürüyor: “Senin hakkında fanteziler kurmasını istiyorsun ama her şeyini açığa çıkartırsan tüm fanteziyi öldürmüş olursun.”

2. Mücevherleri Abartmıyor Musun?

Aksesuvar takmanı kimse eleştirmiyor ama abartmasan iyi olur. Üzerinde çok fazla mücevher gören bir erkek, bunların ne kadarının eski sevgilinden geldiğini ve şimdiye kadar bu sayıda mücevher sahibi olduysan nasıl bir hayatın olduğunu merak edecektir. Emotional Fitness for Intimacy kitabının yazarı Doktor Barton Goldsmith bunu şöyle özetliyor: “Erkekler, seni şımartabileceği fikrini hâlâ seviyor ve bunu yapabilmek istiyor.”

3. Düğüne Mi?

Kuaföre bir ton para bayılıp yaptırdığın görkemli topuz gerçekten hoş duruyor ama erkekler biyolojik olarak omuzlara doğru dökülen bukleleri daha çekici bulmaya programlıdır. Bu yüzden saçına o kabarık modeli uygulatmadan önce Goldsmith’in sözlerine kulak ver: “Uzun, parlak, dolgun saçlar ilkel beynimiz için kadının sağlıklı olduğunun bir ifadesidir. Erkekler de içgüdüsel olarak onlara yönelir.”

4. Ayakların Seni Öldürüyor

Yüksek topuklu ayakkabılar ve sımsıkı eteğinle çok seksi görünüyorsun ama eğer o stilettolarla yürümekte, o eteğin içindeyken de nefes almakta zorlanıyorsan, karşındaki bunları sadece onu etkilemek için giydiğini anlayacaktır. Karşındakini cezbetmek istediğinde seksi görünmek istiyorsun ama unutma ki seksapel, giydiğin kıyafetlerin içinde rahat görünmenle de ilgili.