Cildinizi boza ile temizleyin..

Cildinizi boza ile temizleyin..
Güncelleme:

Cildinizin güzelliği için boza maskesini deneyebilirsiniz.

Cildimiz, vücudumuzda bulunan en narin ve bakılması gereken noktalardan bir tanesidir. Bu durumda cilt üzerinde oluşabilecek herhangi bir olumsuz problem lekelere, sarkmalara ve benzeri durumlara neden olacaktır. Cildinizi etkileyecek bir durumda bulunduysanız ve lekeler oluşmaya başladıysa, etkili ve aynı zamanda doğal olan maskeler uygulayabilirsiniz. Bu maskeler arasında en dikkat çekeni boza maskesidir.

Boza maskesi, cilt lekelerine karşı etkili olan, sarkmaları gerdiren ve pürüzsüz bir bölgeye sahip olmanızı sağlayan karışımdan oluşmaktadır.

Boza maskesini uygulamak için öncelikle malzemeleri şu şekildedir;

Bir tatlı kaşığı boza,
Bir tatlı kaşığı yulaf unu veya isteğinize bağlı olarak arpa unu kullanabilirsiniz.

Malzemeleri herkesin bütçesine uygun olacak biçimde düzenlenen boza maskesinin uygulanışı; Malzemeleri bir kabın içerisinde iyice karıştırdıktan sonra uygulayacağınız bölüme sürün. On beş ve yirmi dakika arası karışımı uyguladığınız bölgeye masaj yapın daha sonra ılık su ile bölümü yıkayın. Güzelce kurulandıktan sonra nemlendirici kullanarak işlemi sonlandırabilirsiniz.

Boza maskesini haftada iki kez yapmak şartıyla düzenli biçimde kullanmanız mümkündür. Sarkan ciltlere karşı etkili, doğal maskeyi evinizde yapmanız hem sizin hem de cildiniz açısından daha iyi olacaktır. Boza maskesinin malzemeleri fazla olmadığı için bir seferde aldığınız ürünleri birkaç haftalık işlemlerde kullanmanız mümkündür. Malzemeler kendi ortamlarında barındırılacağı için hemen bozulmayacaktır. Gönül rahatlığı ile cilt lekelerinizden kurtulmak için boza maskesini uygulayabilirsiniz.