Cilt bakımında “sjal” devrimi

Cilt bakımında “sjal” devrimi
Güncelleme:

“SJÄL Skincare” mucizevi cilt bakımları ve şifalı taşlarla uyguladığı çakra terapileri ile bütünsel lüks cilt bakımının öncüsü olmaya devam ediyor.

Türkiye’ ye Haker Group tarafından getirilen ve bilimsel olarak gelişritilerek cilt bakımına bütünsel bir yaklaşım sunan “SJÄL Skincare” ürünleri ile yapılan cilt bakımları, cildinizde muziceler yaratıyor. Eski doğu ilaçlarını Avrupa ve Japon biyoteknolojisiyle birleştirerek cildin tüm görünümü ve sağlığına fayda sağlamak için yaratılan “SJÄL Skincare” içeriğindeki mineraller ve değerli taşlar sayesinde cildinizde hücresel üretkenlik sağlıyor. Kalite ve yenilikçi özelliklerini saflık ve doğallıktan alan “SJÄL Skincare”, ürün içeriklerinde, silikon kafein, gecici sarkma önleyici ve dolgu maddeleri kullanmamasıyla dikkatleri çekiyor.

Günlük iş ve sosyal yaşantınızda yaşamış olduğunuz sıkıntıları yok edip rahatlatmaya yardım eden “SJÄL Skincare” mucizevi cilt bakımlarının yanında  şifalı taşlar ile uyguladığı cilt terapileri sayesinde de bütünsel lüks cilt bakımının öncüsü olmaya devam ediyor.

Yorgun ve bitkin ciltleri tamamen onarmak için üretilen “SJÄL Skincare”  cilt bakımları, aralarında Kuvars, Ametist, Hematit, Sodalit, Sitrin ve bakır topları gibi birbirinden farklı enerjiler içeren özel şifalı taşlarla birlikte çakra bölgelerine uygulanıyor. Özellikle seçilmiş bu değerli taşların yardımıyla uygulanan 75 ve 90 dakikalık  cilt bakım terapileri, gizli çakra noktalarına uygulanarak vücut enerjilenizi dengeliyor.