Dita Von Teese makyajı

Dita Von Teese makyajı
Güncelleme:

Dita Von Teese'in öncülük ettiği makyaj tarzı New Burlesque ile daha çekici olmaya hazır mısınız?

Prensipte bu makyajda renk denemeleri kesinlikle yok. Dudaklarda klasik kırmızı ve gözlerde siyahla önümüzdeki kış bu farklı tarzın yüzümüzde yarattığı çekici görüntünün tadını çıkaracağız.

Porselen cilt

Cilt tonu mutlaka açık renkte olmalı ama asla solgun ya da mat değil aksine duru ve ışıltılı. Ardından oyuna ruj ve göz kalemi dahil oluyor. Ciltte homojen bir görüntü elde etmek için fondöten şart. Profesyonel makyaj artistleri fondöteni daha çok fırçayla sürmeyi yeğliyorlar. Böylelikle cilt bazı hem her tarafta dengeleniyor hem de kalıcılığını koruyor. Ardından fondötenden iki ton açık bir kapatıcıyla göz altları kapatılıyor. Bu sırada göz içlerini de unutmayın. Porselen bebek cildi efekti için mutlaka allık kullanmak gerekmiyor. Eğer yine de allıktan vazgeçmek istemiyorsanız krem formunda gül tonlarındaki bir allıkla yanaklarınızı renklendirebilirsiniz.

Belirgin gözler

Vurgulayıcı gözlere sahip olmak için üst göz kapağının bitiminden kirpik diplerine kadar olan alanı kalın bir kalemle boyayın. Gözlerin üzerini de ten rengindeki bir farla renklendirin. Mükemmel bir göz makyajı için kirpiklerinizi en az üç kez arka arkaya siyah bir maskarayla belirginleştirin. Ama sadece üst bölümünü. Alt tarafı ise siyah bir göz kalemiyle vurgulamanız yeterli.

Çekici dudaklar

Dudaklarınıza kırmızı ruj sürmeden önce fondöten sürerek rengin daha kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Daha sonra rujunuzla aynı renkteki bir kalemle dudak kenarlarını kapatabilirsiniz. Rujunuzu mutlaka bir fırça yardımıyla sürmelisiniz. Işıltılı bir efekt için alt dudağınızın ortasına parmağınızla parlatıcı uygulayabilirsiniz.