Doğal göz makyajı için yeni koleksiyon

Doğal göz makyajı için yeni koleksiyon
Güncelleme:

Burberry Beauty, modern makyajın ihtiyaçları için tasarladığı yeni göz makyaj koleksiyonunu sunuyor.

İpeksi dokusu ile, doğal sonuçlar için kuru, daha yoğun renkler için ıslak kullanılabilen Eye Colour Wet & Dry Silk Shadow tekli göz farları, 4 farklı doğal renkten oluşuyor.

Wet & Dry Silk Shadow göz farları, glow etkisi ile aydınlık bir görünüm verirken, pudra-jel benzeri bir dokuya sahip ve kristal berraklığında temiz bir bitiş sağlıyor. Yumuşak dokusu ile hassas bir uygulamaya imkan tanıyor.

Rengin yoğunluğunu arttırmak isterseniz fırçanızı ıslatmanız yeterli. Anında ışıltılı, göz alıcı, modern ve doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz. 4 farklı doğal renk tonuna sahip farlarıister tek başına kullanabilir, isterseniz diğer renklerle mix&match edebilirsiniz.

Burberry Makyaj Danışmanı Wendy Rowe, Wet & Dry göz farları ile modern buğulu göz makyajının sırlarını anlatıyor;

\"2015_tutorials_eye_colour_rgb_cropped_04.jpg\"

- Modern buğulu göz makyajı aydınlık olmalı, her cilt rengine uygun ve kolay uygulanabilmelidir.

§  Modern görünüm yakalamak için asla koyu renkleri yoğun kullanmamalısınız. Eye Colour – Wet & Dry Glow Shadow - Nude No.002 rengini göz kapaklarınızın ortasına uygulayın. Bu aydınlık bir ifade yaratacaktır.

- Eye Colour – Wet & Dry Silk Shadow - Rosewood No.202 rengi ile göz kapağı çukuru ve kirpik çizgisine doğal gölgeler verin. Gölgeleri çok düzgün bir hat üzerinde yapmak zorunda değilsiniz. Farı dağıtarak uygulayabilirsiniz.

- Eye Colour – Wet & Dry Glow Shadow in Silk Shadow - Jet Black No.308 ile kirpiklerinize yakın olacak şekilde hızlı hareketlerle buğu efekti vermeye çalışın.

- Makyajınızı Effortless Kohl Eyeliner in Jet Black No.01. ve Bold Lash Mascara ile tamamlayabilirsiniz.