Doğallık ve tazelik Hatice Teyze'den

Doğallık ve tazelik Hatice Teyze'den
Güncelleme:

Hatice Teyze raflarında satışa sunulan organik ürünler, kendine değer veren herkesin hayatını değiştiriyor.

Bodrum’da bir ilkin gerçekleştirildiği tamamıyla saf, organik ürünlerin yer aldığı “Hatice Teyze” mağazasında, zeytinyağından salçaya, sabundan mumlara kadar uzanan oldukça geniş bir yelpazede doğal, sağlıklı ve özel ürünler sunuluyor.

Geliştirilen zeytin ağacı yetiştirme ve bakım yöntemleri sayesinde soğuk sıkım yöntemlerle üretilen, rafinerisiz zeytinyağlarının satışa sunulduğu Hatice Teyze zeytinyağları ile sofralarınızda gerçek lezzet hüküm sürecek…

1500 şişelik özel bir zeytinyağı üretimi gerçekleştirilen, Soğuk Sıkım, Erken Hasat ve Natürel Sızma Organik Zeytinyağlarının sunulduğu Hatice Teyze raflarında, sağlığını düşünen ve damak zevkine önem veren herkes, aradığı lezzeti buluyor.

Hatice Teyze mağazasında; içerisine kıvam arttırıcı, pekmez koruyucu gibi zararlı maddeler katılmadan üretilmiş sağlıklı atıştırmalıkları, leziz balları, Uşak ve Mardin’den getirilen bulgur ve mercimek gibi yöresel lezzetlerin yanında şekerli ya da şekersiz reçel seçenekleri gibi doğal gıdaları bulabilirsiniz.

Sağlığın sadece yiyecekle değil bakımla da bir bütün olabileceğini bilen, cilt sorunu yaşayan ve cildine en doğal bakımı uygulamak isteyenlere en rahatlatıcı çözümler sunulan Hatice Teyze mağazasında, el yapımı ve doğal boyalarla renklendirilmiş, kostik oranı düşürülerek nemlendirici özelliği arttırılan sabunlar öneriliyor. Yaşam alanlarına doğallığı taşımak isteyenler için de el yapımı, parafinsiz ve palmiye ağacı kökü ile soya yağından üretilen doğal mumlar Hatice Teyze’de beğeniye sunuluyor.

Doğal yöntemlerle hazırlanan organik zeytinyağları, sabunlar, reçeller, Mardin’den özel olarak getirtilen sütte kavrulmuş bulgurlar, Diyarbakır’dan alınan ev yapımı salçalar ve pul biberler gibi birçok alternatifli yöresel lezzete Hatice Teyze mağazasından ya da www.haticeteyze.com adresinden ulaşabilirsiniz.