Elidor ile saçlarınız yaza hazır

Elidor ile saçlarınız yaza hazır
Güncelleme:

Elidor Ekspres Bakım Spreyleri ile durulamaya gerek kalmadan saç bakımı...

Elidor Ekspres Bakım Spreyleri yazın etkilerini saçlarınızdan uzaklaştırıyor ve kuruluk, yıpranma gibi etkilere en hızlı çözümü sunuyor. Farklı saç tiplerine göre çözümler sunan 4 çeşidiyle Elidor Ekspres Bakım Spreyleri, durulama gerektirmeden saçlara hemen nem kazandırıyor, kolayca şekil alan saçlar sağlıkla parlıyor. Günün her saatinde istediğiniz sıklıkta kullanabileceğiniz Saçı ağırlaştırmayan formülü ile Elidor Ekspres Bakım Spreyleri elektriklenmelere karşı saçı koruyor.

Besleyici nemlendirici bakım serisiyle saç bakım uzmanlığını bir adım daha öne taşıyan Elidor, her ihtiyaç duyduğunuzda kullanabileceğiniz saçları besleyen ve nemlendiren benzersiz Ekspres Bakım Spreyleri yazın bavulunuzun ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Her saç tipine göre çözüm öneren ve 4 farklı seçenekle Elidor Ekspres Bakım Spreyleri, saç kremlerinin saçları nemlendirme ve besleme özelliğini durulamaya gerek duymadan yerine getirebiliyor. Saçlara hızlıca nem kazandıran Elidor Ekspres Bakım Spreyleri, saçların kolay taranmasına ve şekil almasına yardımcı oluyor. Kuru ve kabaran saçları kontrol altına almak için ideal bir çözüm sunan Elidor serisi içerdiği hafif nemlendiriciler sayesinde saçı yağlandırmıyor ve ağırlaştırmadan nemlendiriyor. Saçlarınızı yıkadıktan sonra nemli ya da kuru saça tercih edilen sıklıkta uygulanabilen Ekspres Bakım Spreyleri, bu yaz her an her yerde yumuşak ve parlak saçlara sahip olmanızı kolaylaştırıyor. Elidor Ekspres Bakım Spreyleriyle güneşin yıpratıcı etkilerine maruz kalmış ve nemini kaybetmiş saçlara hızlıca bakım yapmanın rahatlığı ve kazandırdığı zaman size kalıyor.

Antioksidan ve vitamin içerikli mucize yağlar

Seride yer alan Nemlendirici ve Besleyici Bakım Spreyinin içeriğinde bulunan “Argan” yağı “sıvı altın” olarak anılıyor. Zeytinyağına oranla iki kat daha fazla E vitamini içeren ve Antioksidan bakımından oldukça zengin olan Argan yağı saçı beslerken saçta hafiflik hissi de yaratıyor. Brezilya’nın tropik ormanlarında yetişen palmiye çekirdeklerinden elde edilen “Babassu” yağı ise saçı ve saç derisine nem kazandırıyor, saçı ağırlaştırmayan yumuşak bir bakım uyguluyor. Doğal saç nemlendiricisi olarak bilinen Babassu yağı, geleneksel saç bakımının değişmez bir parçası olarak da biliniyor. Saçınıza nem kazandıran formül, saçı ağırlaştırmadığı gibi elektriklenmeyi de önlüyor.

Ekspres Bakım Spreylerini günün dilediğiniz saatinde kuru saçların kaybettiği nemi tekrar kazandırmak için uygulayabilirsiniz ve istediğiniz sıklıkta, yıkadıktan sonra şekillendirmek  ya da saçlarınızı nemlendirmek istediğinizde kullanabilirsiniz.

Elidor teknolojisi ile gelen saç uzmanlığı

Elidor, saç bakımı alanında sunduğu yenilikleri son teknoloji ile birleştiriyor ve Elidor Ekspres Bakım Spreylerinde nano teknolojinin en büyük özelliği olan küçük molekülleri kullanıyor. İçerdiği sıvılaştırılmış silikonla gün boyu dış etkenler sebebiyle yıpranmış ve nemini kaybetmiş saçlara kolayca nüfuz ediyor ve saçın ihtiyaç duyduğu nemi geri kazandırıyor ve aynı zamanda saç uçlarında oluşan kırıkların giderilmesine yardımcı oluyor.

4 farklı saç tipi için 4 seçenekli çözüm

Onarıcı Bakım Ekspres Bakım Spreyi: Nutrikeratin Teknolojisine sahip benzersiz çift etkili formülüyle saça yumuşaklık kazandırıyor ve saçı dış etkilere karşı koruyor.

Nemlendirici Bakım Ekspres Bakım Spreyi: Argan ve Babassu\'nun doğal birleşiminden oluşan çift etkili benzersiz formülüyle saça nüfuz ediyor yumuşaklık kazandırıyor. Kuru ve sert saçı tipleri için ideal olan ürün saçı pürüzsüz bir görüntüye kavuşturarak parlaklık sağlıyor.

Renk Koruyucu Saç Ekspres Bakım Spreyi: Saç rengini koruyan bileşenler içeren çift etkili formülüyle saça derinlemesine nüfuz ederek yumuşaklık sağlarken kurumuş sert saçları yumuşatıyor ve onları parlak bir görüntüye kavuşturuyor.

Işıldayan Parlaklık Ekspres Bakım Spreyi: Crystal Shine Teknolojisi ile saçı besleyen bakım spreyi, saçlara kısa sürede nüfuz ederek yumuşak ve parlak bir görünüm kazandırıyor ve saçların dış etkenler sebebiyle gölgelenen doğal parlaklığını ortaya çıkarıyor.