Estetik ve güzelliğin yeni trendi; bir taşla 3 kuş

Estetik ve güzelliğin yeni trendi; bir taşla 3 kuş
Güncelleme:

Zayıflama, güzellik ve gençleşmeye dair dünyadaki en etkili üç yöntem tek bir uygulamada…

Çekici vücut hatlarına kavuşmak, inatçı selülitlerden ve sarkan cilt fazlalıklarından kısada surede etkili sonuçlar alarak kurtulmak mümkün.
Yaz tatilinde İstediğini giyip güneşin ve denizin keyfini gizlenmeden özgürce çıkarmak isteyenler için sonuçları kestirilemeyen müdahaleler,  bilinçsiz diyetler, günlük yaşamı aksatan ve stres yaratan uygulamalar artık geride kaldı.

Zayıflama, güzellik ve gençleşmeye dair dünyadaki en etkili üç yöntemi tek bir uygulamada bir araya getiren teknoloji ile mucizeyi sonuçlar hayal olmaktan çıkıyor.
Exilis CRT yöntemi adı verilen uygulama ile çekilmez hale gelen bölgesel kilo fazlalıklarından, kilo alıp vermekten ve yaşa bağlı kaynaklanan cilt sarkmalarından ve de inatçı selülitlerden kısa sürede yüzde yüze varan sonuçlar alarak kurtulmak mümkün.  Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, Amerika’da en etkili zayıflama ve güzellik teknoloji olan bu sistem hakkında açıklamalarda bulundu…
Üzerinizdeki ağırlıkları atın, vücudunuzla barışık hale gelin ve hayal ettiğiniz şortları, mini etekleri, badileri özgürce giyin. Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, Exilis CRT yöntemi ile daha canlı, diri, kusursuz ve çekici hatlara kavuşmak isteyen bayanlar ve göbeksiz, daha yapılı bir vücuda sahip olmak isteyen beyler için 1 ile 1,5 ayın sonunda hayal edilen ölçülere kavuşmanın çok kolay olduğunun altını çizdi.
Yazın gelmesiyle birlikte hemen herkes tatil hayali kurarken fazla kiloları olanları bir telaş sarar. Fazla kilolarını kendine dert edinenler bilinçsiz diyetler, sıkıcı ve yorucu egzersizlerle zayıflamaya çalışırlar. Genellikle sonuç hiç de istenildiği gibi olmaz. Ancak şimdi zorlanmadan, bilinçsiz diyet programları uygulamadan zayıflamak ve ideal kiloya kavuşmak mümkün. Kışın alınan fazla kilolardan kısa sürede ve en etkili şekilde kurtulmanın artık çok kolay olduğunu belirten Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, Exilis CRT yöntemi ile bölgesel yağ fazlalıklarının azaltıldığını, selülit tedavisinde ve sarkmalarda çok başarılı sonuçlar alındığını söyledi

Selülit ve İnatçı Kilolar Bu Yönteme Karşı Koyamıyor…
Selülit ve inatçı kiloların karşı koyamadığı bir yöntem olan Exilis CRT sistemini Türkiye’de uygulayan Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, uygulamanın hemen ardından cm olarak sonuçları görmenin mümkün olduğunu kaydetti. EXILIS CRT sisteminin günümüz tıp teknolojisindeki en etkili zayıflama ve selülit tedavisi yapan sistem olduğunu belirten Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, ilk uygulamadan itibaren kalıcı etkilerin görülebileceğini söyledi.
Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, EXILIS CRT sisteminin selülit olarak adlandırılan portakal kabuğu görünümündeki yağlı cilt dokusu, yerleşmiş bölgesel kilolar, yani kadın ve erkeğin vücut estetiğini bozan kilolara karşı cerrahi müdahale gerektirmeyen en etkili yöntem olduğunu vurguladı.

Amerika'da en etkili zayıflama ve güzellik teknolojisi
Zayıflama, selülit ve gençleşme tedavisindeki en etkili üç yöntem olan; Radyofrekans, Ultrasound ve Criyo sistemlerinin EXILIS CRT uygulaması ile tek bir cihazda topladığını anlatan Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, 7 gün aralıklı 4 seans gibi kısa bir süre içinde yaklaşık 45 dakikalık seanslarla ideal ölçülerin yakalandığını belirtti. Amerika'da en etkili zayıflama ve güzellik teknolojisi olarak bilinen Exilis CRT sisteminin İstanbul’da yalnızca kendi kliniğinde uygulandığını belirten Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek, yöntem ile karın, sırt, bel ve diz çevresi, iç ve dış bacak yağlanmalarında azalma, selülit görünümünde düzelme, yüz bölgesindeki gıdının giderilmesi ve boyundaki sarkmaların toparlanmasının mümkün olduğunu söyledi.

Exilist CRT Sistemi Nasıl Etki Ediyor?
Exilis CRT sisteminde yağlı derin yağ hücrelerinin hacminin azaltıldığını anlatan Doktor Emre Çiçek, “Sisteme adını veren Collagen Refill Tecnology (CRT) sayesinde ilerleyen yaş veya çevresel koşullar sebebiyle cildin kaybettiği kolajen yani cilde sıkılık ve esneklik veren protein geri kazandırılıyor. Kolajen artışı ile birlikte oluşan dermal kalınlaşma sayesinde de ciltteki, yanaklardaki ve gıdı bölgesindeki sarkmaların toparlanması, cildin dolgun, genç ve güzel bir görüntüye kavuşması, incelen vücut bölgelerinde sarkmaların toparlanması sağlanmış oluyor” dedi.