Güçlü, stil sahibi ve çok seksi!

Güçlü, stil sahibi ve çok seksi!
Güncelleme:

Victoria’s Secret, 2015'in en arzu edilenler listesini hayranlarının oylarıyla belirledi.

Meleklerin markası Victoria’s Secret, 2015’in en seksiler listesini açıkladı. Listede özgüvenli ve özenilen yaşam stilleriyle Hollywood’a damgasını vuran kadınlar, cesur ve güçlü stilleriyle listede yer aldı.

Victoria's Secret, 2015 listesini oluşturmak için takipçilerinin en seksi seçimlerini Twitter üzerinden paylaşmalarını istedi. En Seksi Stil'den En Seksi Kırmızı Halı Görünümü'ne kadar çeşitli kategorilerde seksi, cesur ve güçlü stilleriyle yer alıyorlar. 

Seksi denince ilk akla gelen…

Şirketin Başkanı ve CEO’su Sharen Turney, “Victoria’s Secret seksi dendiğinde ilk akla gelen otorite. ‘2015 What Is Sexy?’ listemizle moda, sinema ve televizyon dünyasının en seksi kadınlarını açıklamaktan heyecan duyuyor ve onları kutluyoruz,” dedi.

What Is Sexy? Listesinden ilham alan Victoria’s Secret ayrıca yeni So Obsessed sutyenini ve Forever Sexy parfümünü lanse etti.

Dünyanın en seksi içgiyim markası Victoria’s Secret Meleği Martha Hunt, En Seksi Şehir seçilen San Diego’yu ziyaret ederek onurlandıracak.

Yeni So Obsessed Push-Up sutyen, ekstra kaldırma etkisiyle dekoltelere daha seksi bir hava kazandırıyor. A – DD bedenlerde sunulan koleksiyonda pastel yeşil (Jade Garden), pembe (Gossamer Pink) ve leopar (Timeless Leopard) gibi çeşitli renk ve desen seçenekleri yer alıyor. Özel süngerli pedler şekillendirirken, balenler konforu garanti ediyor.

Forever Sexy ise eğlenceli, oldukça kışkırtıcı ve her zaman seksi bir parfüm. Portakal çiçeği (Belladonna Orange), gardenya (Solar Gardenia) ve amberin (Golden Amber) eşsiz kombinasyonuyla duyulara hitap eden sıcak ve baştan çıkarıcı bir koku yaratılmış. Parfümün şık şişesi de korseli tasarımındaki pembe ve siyah detaylarıyla markanın ikonik iç giyim stillerine göndermede bulunuyor.

Leyditurk.com