Güzelleşmek için bir de bunları deneyin

Güzelleşmek için bir de bunları deneyin
Güncelleme:

Güzellik efsanelerinden hangileri doğru bilmek ister misiniz?

Bazı güzellik efsaneleri günlük hayatımızda yer etmiştir. Bunlar nedir? Doğru mudur?

Süt ve bal banyosu: Sütün içinde bulunan laktik asit, vücududoğal bir şekilde yumuşatır. Sütün içine katacağınız bir çay kaşığı bal ise anti-bakteriyel bir etkiye sebep olur. Vücudunuz için faydalıdır.

Kırmızı şarap: Kırmızı şarabın vücut sağlığı için yararlı olması hakkında yeni bir haber veren uzmanlar, anti-oksidan ve polifenol içerdiğini belirterek süt kadar vücuda yumuşatıcı bir etki sağladığını belirttiler. Şarabı da banyonuzda vücudunuza uygulayarak sağlıklı bir yumuşama sağlayabilirsiniz.

Marul ve ıspanak: Güzellik uzmanları, kırışıklarla savaşmak,saçlarınızı korumak ve tırnaklarınızı güçlendirmek için bu iki yiyeceği beslenme düzeninizden çıkarmamanız gerektiğini öneriyor.

Maydanoz: Uzmanlar maydanozun kötü ağız kokusuna karşı etkili olduğunu söyleyerek salatalarınız içinde tüketmenizi öneriyor.

Kafein: American College of Sports Medicine öğrencilerinin yaptığı bir çalışmaya göre kahve, buzlu çay ve sodadan alacağımız kafeinin vücudu dirençli hale getirerek performansımızı güçlendirdiğini ortaya koyuyor.

Limon: Limon suyunun çay ile karıştırmak yağlı saçlar için kullanılması tavsiye ediliyor. Limonda PH dengesini saçta sağlayarak yağlanmalara karşı koruyucu özellik taşıyor.