Güzelliğin sırrı bu besinlerde

Güzelliğin sırrı bu besinlerde
Güncelleme:

Daha sağlıklı ve genç bir görünüme kavuşmak için doğal besinlerden yardım alabilirsiniz.

Ispanakla gözleriniz ışıldayacak, kiviyle cildiniz gençleşecek, taze fasulyeyle ise saçlarınız dolgunlaşacak...

KURU CİLDE ÇÖZÜM KETEN TOHUMU

Kuruyan, pul pul dökülen cildin en iyi ilacı, Omega-3 yağıdır. Bunu almanın en kolay yolu; düzenli olarak tükettiğiniz besinler arasına, keten tohumu yağını eklemektir. Cildi besleyen ve nemlendiren bu yağı; her gün, yaklaşık bir çorba kaşığı kadar salatanıza ya da yemeklerinize ekleyebilirsiniz.

SONSUZ GENÇLİĞİN YOLU KİVİDEN GEÇİYOR

Sonsuz gençliğin sırrını bulan kadınlardan biri olmak istiyorsanız, C vitamininden vazgeçmeyin. Tabii, C vitamini deposu olan kivilerden de... Kivi, cildinizin kolajen üretimini artırarak, kırışıksız bir cilde kavuşmanızı sağlayacak.

TIRNAKLARINIZ YUMURTAYLA UZASIN

Uzun ve sivri tırnakların modası geri geliyor. Kendinizi bu akıma hazırlamak ve tırnaklarınızı güçlendirmek için; haftada en az üç-dört kez kahvaltı sofralarında yumurtayla güzel bir buluşma ayarlayın. Böylece bol 'biotin' alabileceksiniz.

ŞİŞKİNLİĞİ TEREYLE YENEBİLİRSİNİZ

Eğer sabahları balon gibi şişen bir yüze sahipseniz, tere otu tüketmeye başlasanız iyi olur. Çok güçlü bir antioksidan olan ve bol miktarda demir içeren tere; yüzdeki şişkinliği alıyor, gözeneklerin küçülmesini sağlıyor ve cilde parlaklık kazandırıyor. Tabii, her gün düzenli olarak tüketildiğinde...

Cosmopolitan