Hem selülitlerden kurtulun, hem kilo verin !

Hem selülitlerden kurtulun, hem kilo verin !
Güncelleme:

Selülitlerinizden kurtulurken vücut direncinizi artırıp kilo verebilirsiniz.

Ünlü, ünsüz, zayıf veya kilolu ayırımı yapmayan selülit her kesimden kadınlarda görülebiliyor.Derinin ve deri altındaki dokuların oksijenlenmesinin, dolaşımın azalması sonucu selülit oluşur. Kadınların en büyük kabuslarından biri selülitlerdir. Ünlü, ünsüz, zayıf veya kilolu ayırımı yapmayan selülit her kesimden kadınlarda görülebiliyor. Selülitlerden kurtulmak için pek çok yöntem bulunuyor. Ancak Kadıköy Şifa Sağlık Grubu Medikal Estetik Kliniği'nin sunduğu Cellizon+1 yöntemi ile hem selülitlerinizden kurtulabilirsiniz, hem de kilo verip vücut direncinizi artırabilirsiniz. Üstelik bu yöntemde herhangi bir alerjik reaksiyon söz konusu değil. Cellizon+1 corona tipi ozon jeneratörüyle oda sıcaklığında verilen ozon terapi difüzyonu etkisiyle vücudu sıkılaştırır ve parlaklaştırır.

Selülitleri giderir, oluşumunu engeller

Derinin ve deri altındaki dokuların oksijenlenmesinin, dolaşımın azalması sonucu selülit oluşur. Hücrelerdeki atık maddelerin uzaklaştırılması, deri altı yağ dokularının oksijenlenerek dolaşımın artması, yağların yakılması ve dokuların sağlıklı hale gelmesi amaçlanır.

Adeta oksijenle yıkanan dokular çok pürüzsüz, temiz ve sağlıklı hale gelir. Cellizon+1'in selülit üzerindeki etkisi sayesinde, ozonlu difüzyon kan dolaşımını hızlandırır ve deri altındaki yağ dokusunun parçalanarak transdermal yöntemiyle atılımını sağlar.

Detoks etkisi sağlar

İnsan bedeni içinde birçok kimyasal reaksiyon gelişir ve bazı toksin türünde vücutta zararlı maddeler oluşur. Bu maddelerde normalde vücuttan ter, karaciğerden safra, böbrek yardımıyla idrar yolu ile atılır. Cellizon+1 etki mekanizmasıyla soğuk difüzyon gerçekleştirir ve vücudumuzun toksinlerden arınmasına destek olur.

Kalori yakılmasına yardımcı olur

Difüzyonun etkisi, dolaşımın hızlı olması ve ozon oksijen moleküllerinin etkisiyle vücutta kalori yakılmasına yol açar. Bir seans Cellizon+1 ortalama 250 – 500 kalori harcanmasına neden olur. Yakılan kalori kişinin beden özellikleri ve yaşına göre değişmektedir.

Karın ve bel bölgesindeki yağlanmalar azalır

Karın ve bel bölgesinde yağlanmalar ve toksit maddeler, deri hücrelerin yaşlanmasına, kurumasına ve buruşmasına neden olur. Ozon ve oksijen yardımıyla deri hücreleri daha sağlıklı hale gelirler. Yeni hücreler gelişir. Ozonlu difüzyon etkisiyle kan dolaşımı hızlanır ve deri altındaki yağ dokusu zamanla yok olur.

Vücut direncini artırır

Ozon ve oksijenin cilt yolu ile vücuda girmesi sonucu gelişen birçok biyolojik ve kimyasal reaksiyonlar sonucunda bağışıklık sistemi modüle ve regule olmaktadır. Beyaz kan hücrelerinin çoğalmasına yardımcı olan Cellizon+1 bu sayede özellikle mikrobik kaynaklara karşı direnç geliştirmektedir.

Ayak sağlığı ve dolaşım üzerinde olumlu etkisi vardır

Cellizon+1 ayak bölgesinde bulunan bakteri, virüs ve mantarları yok eder. Sertleşen ayak tabanı derisinin yumuşamasına, pürüzsüz, temiz ve sağlıklı hale getirilmesini sağlar. Cellizon+1 ozonun etkisiyle kan dolaşımı hızlanır. Artan kan dolaşımı tansiyon üzerinde olumlu etkiler yaratırken, tüm dokuların daha iyi oksijenlenmesi ve toksinlerin daha hızlı vücuttan atılmasına neden olur.