Hem şık hem bakımlı görünün...

Hem şık hem bakımlı görünün...
Güncelleme:

Her kadın güzeldir, ancak bakımlı, iyi giyimli bir kadın daha güzeldir.

 Bir kadının en şık hali vücudunu tanıyarak seçtiği, tenine uyan renklerden bir kıyafetle birlikte kullanacağı alımlı ayakkabılar ve aksesuarlarla bir bütündür. Bakımlı saçlar, yüz şekli ve tenine uygun hafif bir makyaj, bir kadının güzelliğine güzellik katar. Sadece moda olduğu için ekranlarda görüp beğenilen bir kıyafet renk ve model olarak her kadına yakışmayabilir.

Her kadının en şık hali birbirinden farklıdır. Aynı zamanda şıklık bulunulan ortama göre de değişkenlik gösterir. İş hayatının şıklığıyla, gündelik şıklık ve hafta sonu şıklığı yerli yerinde olmalıdır. Örneğin hafta sonu giyilen vücut çizgilerimize uygun nefis bir kot pantolonun üstüne renkli bir polo yaka bluz, mevsimine göre uygun renklerde sırtımıza alacağımız kazakla tamamlanabilir. Ayağımızda pantolonumuza uygun rahat bir spor model ayakkabı, çanta ve aksesuarlarımızla harika bir görüntü yakalayabiliriz. Hafif bir makyajla birlikte saç uzunluğuna göre yapacağımız bir atkuyruğu ya da muntazam taranmış bir saçla şıklığımız tamamlanır.

İş hayatında ise hafta sonu şıklığından farklı olarak, pantolon ve eteklerimizle kombinleyeceğimiz ceketli takımlar, değişik model ve renkteki bluzlarımızla tam bir kurtarıcı olacaklardır. Kadın şıklığında cilt bakımlı, el ve ayaklarının da temiz ve bakımlı olması gerekir. Evde yapacağınız işlemlerle cildinizde pırıltılı bir görüntü, el ve ayaklarınızda ise tertemiz bir çizgi yakalayabilirsiniz.