İnce bir burun size yakışır mı?

İnce bir burun size yakışır mı?
Güncelleme:

Estetik yaptırırken dudak ve burun uyumunuza dikkat etmeniz gerekiyor.

Genelde herkes küçük, dar, kalkık bir burun hayal eder. Ancak ideal olduğunu düşündüğümüz burun yüz şeklimize uygun olmayabilir. Doktorlar, yüz kısmında özellikle burnun dudakla uyumuna dikkat çekiyor ve "burun ucu ne kadar darsa o kadar güzeldir" kavramının yanlış olduğunu vurguluyor.

Doktorlar, burun estetiği ameliyatlarında, burun ucu genişliği ile dudak kalınlığı arasında, estetik bir ilişki olduğunu söylüyor. Burun ucunun genişliği ile dudak kalınlığı arasında doğru orantılı bir ilişki olduğuna değiniyorlar. Dudak kalınsa, dar bir burun ucu yapmak uyumsuzluk yaratabilir.

Bazı markaların model yüzlerinde, bunun çok net görülebileceğini söyleyen Doktorlar, kalın ve büyük gözlü bir modelin, normalde patates burun ucu diyebileceğimiz bir ucu, çok uyumlu taşıyabildiğini dile getiriyor.

Burun estetiğinde tek bir estetiğin doğru değildir.

Elinden geldiğince ve mevcut burnun izin verdiği ölçüde, yüze uyumlu burun yapmaya çalıştığını söyleyen Doktorlar, etli dudakları olan bir kişinin dar bir burun ucu istemesi durumunda bu isteği mutlaka tartışılması gerekiyor.