Işıltılı ve fresh bir cilt için; dermokil tonik

Işıltılı ve fresh bir cilt için; dermokil tonik
Güncelleme:

Cildin her gün düzenli olarak temizlenmesi, kir, yağ ve makyaj kalıntılarından arındırılması cilt bakımı açısından büyük önem taşıyor.

Tamamen doğal bitki ekstraktları ve kil mineralleri ile zenginleştirilmiş Dermokil tonik, cildinizin günlük bakımını yaparken, gözeneklerin sıkılaşmasını sağlıyor ve cildinizde siyah noktaların oluşmasını engelliyor. 

Dermokil tonik; gün içerisinde makyaj kalıntılarından, hava şartlarından kirlenen cildinizin ışıltısını geri kazandırıp, cilde ferahlık sağlıyor. Özellikle hassas ciltlerde oluşan kızarıklıkları yatıştırıp cilde tazelik ve canlılık katıyor.

Alkolsüz Formülü ile Cilde Tazelik Katıyor

Kadınların en büyük problemi, belli bir yaş sonrası yüz ve boyun bölgelerinin eski sıkılığını kaybetmesidir. Dermokil tonik; cildi arındırırken aynı zamanda gözeneklerin küçülmesini sağlayıp cildi sıkılaştırma özelliği ile fark yaratıyor. Üstelik alkol içermeyen formülü ile de cildinize tazelik katıyor.

Dermokil tonik, içeriğinde yer alan salyangoz kabuğu proteini, papatya özü ve provitamin B5 ile cildinizi canlandırıyor. Maske sonrası ve günlük cilt bakımlarında uygulanan Dermokil tonik ile cildiniz daha pürüzsüz ve sağlıklı görünüyor. Normal, kuru ve yağlı olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunan Dermokil tonik, her cilt tipine göre kolayca uygulanabiliyor.

Tüm seçkin parfümeriler ve yerel zincir marketlerden elde edebileceğiniz Dermokil Tonik için tavsiye edilen satış fiyatı 14 TL’dir.

Uygulama Şekli:  Yüz temizleme jeli ile yıkanmış olan yüzünüze ve boynunuza sabah- akşam olmak üzere pamuk ile tampon hareketleri yaparak uygulayın.