Jennifer Lopez’in makyaj sırları

Jennifer Lopez’in makyaj sırları
Güncelleme:

Kim onun kadar güzel görünmek istemez ki ?

İşte Jennifer Lopez makyajına sahip olmak için yapılması gerekenler:

Kapatıcılar ten renginize uyumlu olsun

Jennifer Lopez makyajının ilk sırrı ten rengi ile uyumlu bir gözaltı kapatıcısıyla gözaltını kapatmak. Evoria.com bu konuda en iyi sonuç için Physicians Formula Concealer Twins2-in-1 Correct & Cover Cream gibi likit kapatıcıları öneriyor. Kapatıcının ardından yine ten renginizle uyumlu bir krem fondöteni, gözleriniz hariç tüm yüzünüze eşit oranda dağıtın. Evoria.com’da indirimlere sunulan Max Factor Miracle Touch Compact Fondöten, kolay sürümü ile işinizi kolaylaştıracaktır.

Göz kapaklarınız ışıldasın

Göz kapağınıza, yüzünüze sürdüğünüz fondötenin bir ton açık renginde bir kapatıcı ya da fondöteni sürün. Böylelikle göz kapağınıza süreceğiniz far için zemin oluşmasını sağlamış olursunuz. Jennifer Lopez gibi parıltılı göz kapaklarına sahip olmak için kaşınızın altına, bir far fırçası ile ışıltılı bronz tonlarda bir far sürün. Ardından tüm göz kapağınıza, pudra fırçası yardımı ile hafif şekilde pudra sürmeniz makyajınızın kalıcı olmasını sağlayacaktır. Evoria.com, pudranızı da cilt renginize uygun olması gerektiğinizi altını çiziyor ve Pupa Milano Luminys All Over Baked pudraları öneriyor. Küçük ve ince bir fırça ile göz kapaklarınıza açık bej ya da toprak tonlarında far sürmeyi unutmayın.

Kirpiklerinizi belirginleştirin

Jennifer Lopez gibi kirpiklerinizi belirginleştirmek için, önce kirpik kıvırıcı ile kıvırın. Çok yoğun bir görüntü oluşmasını istiyorsanız takma kirpik kullanabilirsiniz. Evoria.com’da indirimle satılan ve tüketiciler tarafından 2012 yılın en iyi maskarası seçilen L'Oréal 4D Lash Architect Maskara ile takma kirpik etkisi de yaratabilirsiniz.  Göz kapaklarınıza ve alt kirpik diplerinizin iç kısmına siyah kalem sürün. Evoria.com’un önerdiği Clinique Quickliner göz kalemi ile göz kaleminizin de akmamasını önleyebilirsiniz. Göz kapaklarınıza kalem sürerken ucunu dışarı doğru fazla taşırmayın. Gözünüzün bittiği yerde bitirebilirsiniz. Göz pınarlarınızın olduğu kısma bir miktar metalik tonlarda kalem sürerek ışıltı yaratabilirsiniz. Göz kapağınıza sürdüğünüz fardan bir ince bir fırça ile alt kirpik diplerinize sürüp dağıtın. Sadece üst kirpiklerinize rimel sürün, isterseniz iki kat sürebilirsiniz.

Yanaklarınızda gül rengini tercih edin

Jennifer Lopez makyajının bir diğer önemli noktası da belirgin elmacık kemikleri. Yanaklarınıza, elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarmak için gül rengi tonlarında bir allık sürün. Beyu Catwalk Dark Rosa Allık ile gül rengini yakalayabilirsiniz, bu allığı Evoria.com’da indirimle satın alabilirsiniz. Dilerseniz kahve tonlarında bir allıkta tercih edebilirsiniz. Son olarak dudaklarınızın etrafına, dudak renginizden bir ton koyusu dudak kalemi sürün. Dudaklarınızın içine ise çok açık tonlarda bej ya da pembe likit ruj sürün. Chanel Rouge Allure Laque likit ruj serisinin tüm renklerini Evoria.com’da bulabilirsiniz. Sadece parlatıcı da sürebilirsiniz.