Kadınlar ince bel istiyor

Kadınlar ince bel istiyor
Güncelleme:

Kadınlar sadece kilo vermek değil ince bir bele sahip olmak istiyor...

Kilo vermek zordur. spor yapmadan, doğru düzgün bir diyet planina sahip olmadan ve en önemlisi, iradeye sahip olmadan kilo vermeye calismak fayda getirmez.

Spor yapmadan asla istenilen sonuca ulaşılamaz. Spor yapmayan insan yaptığı diyetle kas kaybedecektir. Kas yağa göre daha yoğun olduğu için 1 ayda belki kolayca 5-7 kilo kas kaybeden insan kendini zayıflamış zannedecek fakat aynada istediği sonucu asla göremeyecektir. Bununla beraber birkaç ay boyunca yediğine dikkat eden (yağ, şeker, tuzu kısıtlayan fakat proteini yeterli miktarda alan) biri sporla birlikte yağ yakıp, kas kütlesini arttıracağı için kilosu aynı kalsa da görünümü büyük miktarda değişecektir. Ayrıca kas kütlesinin artması kalori yakımını da arttıracağı için bu süreç kısalacaktır. Bunun örneği çevrenizde gördüğünüz spor yapan kişilerdir.

Unutmamak gerekir ki sadece spor yaparak kilo verilmez. 3 ay boyunca, haftada 3 gün fitness salonunda olan, ortalama iki saat kalan biri, santimsel olarak incelirken, tartısal olarak kilo bile alabilir. Diyet yapmadan kilo verilmiyor.

Pure Nature teknolojisi ile yorulmadan incelmek ve sıkılaşmak artık hayal değil. Pure nature, spor ve masajın doğal etkisini günlük yaşamınıza getirmek için tasarlanmış. Günlük kıyafetlerinizin altına giydiğiniz bir ürünün, cildinize santimetrekarede 2.000.000 noktadan gün boyu masaj yaptığını, sıkılaştırıcı ve şekillendirici etkisiyle inceldiğinizi ve sıkılaştığınızı hayal edin. Mikrokapsül teknolojisi ile üretilen Pure Nature akıllı ürünleriyle bu mümkün!  Pure Nature, siz hareket ettikçe özel dokusu sayesinde vücudunuza masaj yapar ve düzenli salınan sıkılaştırıcı ve şekillendirici kozmetik krem yardımıyla egzersize gerek kalmadan sağlıklı ve daha ince bir vücuda kavuşturur. Spor ve masaj keyfinizi boş zamanlarınıza bırakın. Sağlıklı ve diri görünmeniz için Pure Nature yeterli.

Mikrokapsül teknolojisiyle forma girin!

Tamamen doğal içeriğiyle Pure Nature ürünleri, sağlıklı görünüm ve şekillenerek incelmek isteyen her yaştan kadın ve erkeğin kullanmasına uygundur. Kozmetik formül içeren mikrokapsüller Fransa’da üretilerek kumaşa özel bir teknoloji ile bağlanır. Kumaş dokusunda bulunan mikrokapsüller günlük aktivitelerinizle harekete geçerek patlar ve kozmetik içeriği düzenli salınımla hiçbir çaba sarfetmeden cildinize masaj etkisiyle uygulanır.

Destekli, dikişsiz, ultra-ince örme teknolojisiyle üretilen Pure Nature ürünleri en dar kıyafetlerin altında dahi rahatlıkla kullanılabilir. Cilde hava aldıran dokusuyla sağlıklı, rahat bir korse seçeneğidir.

Pure Nature, her santimetrekaresinde bulunan portakal kabuğu görüntüsünü yok edici kozmetik formül içeren yaklaşık iki milyon mikrokapsülle cildinizin yenilenmesi için geliştirildi. Mikrokapsüller, içindeki bu kremi dış etkilerden koruyarak cildinize sürekli ve düzenli uygulama yapar.           Aynı zamanda nemlendirici özelliği ile cildinizdeki yumuşaklığı ilk giyişinizde bile hissedebilirsiniz.

Özel dokusu sayesinde giydiğiniz anda 1 beden ince görünecek, 28 günlük kullanım sonunda kalıcı olarak 1 bedene kadar inceleceksiniz.